- Konuyu Başlatan
bende degışmem ama yakından görmenı tavsıye ederım fıkırlerın degışebılırCorsayı C3 e değişmem.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende degışmem ama yakından görmenı tavsıye ederım fıkırlerın degışebılırCorsayı C3 e değişmem.
Satışın sefi Alpaslan Bey var birde Baturalp bey var orada aklında bulunsun beni iyi tanırlar...Yolbisayari yok abi bilgi ekrani var corsa bu sene son d kasa bıtiyor 2model var başka yok hakan bey ilgilendi seni söyledim öner beyide hatirlattim pazarligin dibine vurduk 1.2esantial o.t vites spor janti resimdeki siyah corsa 20750 birakti o civarlarda fiyat verdi
adamlar hep var dıyor ama yanlız söyle bırşey var 1,4 .otomatıklerde olmaya bılır benım baktıgım 1,4 otomatıktıSatışın sefi Alpaslan Bey var birde Baturalp bey var orada aklında bulunsun beni iyi tanırlar...
Benim baktığım 1.4 111'de yol bilgisayarı vardı.. (siyah) yada beni kandırdılar..![]()
bende degışmem ama yakından görmenı tavsıye ederım fıkırlerın degışebılır![]()
dedıgım gıbı forum ortamında karar vermek zor yakından gıdıp ınceleyın cok super arac benım bıle hoşuma gıttıaz önce gittim ve yakından gördüm. harbiden fikirlerim değişti. baz modeline baktık gerçekten çok şık bi araba olmuş. ve dediklerine göre fiyat da fena değildi 35,800 en dolusu ki bu liste fiyatı. çok fazla bakamadım o sırada arkadaşın arabasını çekicinin üstünde görünce apar topar çıktık bayiden)
adama 50 tl borçlandık durup dururken![]()
pıre gıbı araba 120 hp bırde ucar gıder ıc dızayn arka dızayn a bıttım audı sankıeyvallah sağol. arkadaş görmüş başka bi yerde mutlaka git bak incele demişti. ok götür o zaman dedim. hop bu sefer arabayı çektiler. çekici de sanki pusuya yatmış bizim arabayı bırakmamızı beklemiş gibi. bayiye gireli 10 dk olmamıştı.
corsa e yı beklemek lazım astra j ufaklık moduna gırcek görunuş ıtıbarıyle 2012 de clıo 4 gelıyor pıyasayı sallıcak tasarım harıkaCorsa E 2013 anca daha 3 senesi var anlıyacağın
İyi de opel den ucuz değil ki bu araba, yani hangi opeli kastettiğinize bağlı tabi ama corsa ve astra dan ucuz değil...bı abımıze araba bakmaya gıttık kendısı özurlu oldugundan bızden yardım ıstedı kırmayıp gıtttık opel alıcaktık vaz gectık opel hem donanım az hem pahalı cıtreon en boşu essantıaldan usttun geldı bıze özurlu ındırımı kullanarak baya cazıp gelcek cıtroen yok yok arabada bıttım ben c3 20 gun olmuş bu kasayı cıkaralı cok hoş ya yorumlarınızı beklıyorum
cıtroen orta model en fullun duşugu 37 bın cıvarı arac