yeni cıtroen c3 nasıl almaya karar verdık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
34Bin den 26bine inecek fiyati belkide 1veya2bin tl inebilir donamim guzel 5sene binicek abimiz 5 sene sonra satta pek zarari olmuyacak kaliteli araç artisi cok gönul isterdi opel almak ama esentialin bi görseniz ic dizayn torpido bi tuaf plastigi kalitesi kötu 2008 2009 model gibi degil cok farkli 111yil corsa guzel ama fiyata degmez bence yeni kasa geliyor diye pek seçenek koymamişlar

c3 ün bu kasası beğendiğim bi araç..şimdiden hayırlı olsun diyorum ama imkanınız varsa biraz daha bekleyin ve DS3 alın derim.
zamanının cooper gibi efsane bi arabasıdır. tekrar makyajlanıp piyasaya çıkartılıcak.
çok farklı bir araç..

Alicak olan abimiz hem reng hem model begendi kafasini kariştirmiyim cunku opelden sonra citrione ugradik direk c3 yaninda gene solugu aldik c5c4c2 hiç sevemedim bakmadik bile c3 komple yenilendi kasa imaj olarak saglam gözukuyor geniş guzel c3 haricinde citroen almicaz bi aksilik olursa gene opeln döncez citroenc3 bu sene cok satar bence benim bile aklimi celdi yadoyamadim arabaya tam hatunlara göre :)

corsa 111yılda yol bilgisayarı var
özel seri kapsamında serideki ekstralar...

- 111 OPEL Amblemi
- Koyulaştırılmış Ön Farlar
- Koyulaştırılmış Arka Camlar
- Cruise Control
- Deri Direksiyon Simidi
- Yol Bilgisayarı (corsa'da)
- Piano lake orta konsol
- Özel Paspaslar
corsa donanım olarak çokdaha dolu o donanım listesinde okadar abuksubuk şey varki dolu göstermek için opel onları donanım olarak bile yazmaz demiyim demiyim diyorumda herkes demiş artık :)

ayrıcada corsanın daha 3 senesi var yeni kasa için corsa c den corsa d ye 6 yılda geçildiğni düşünürsek*

Son düzenleme:
Arkadaşim bizim alcagimiz modelde yok özellikle baktik her bayiye farkli geliyor park sensöru bile yok 300tl fark istiyor 111yil corsa guzel otomatik dizel 37bine yaklaşti 1.2benzinli esential alalim dedik oda çok boş araç hani bizim amaç zaten indirim olucak iyi birşey alalim duygusalligi bi kenara alalim c3 20gunluk yeni kasa corsad yakinda yuz degiştircek c3 satici ne istersek yapiyor valla bizi kirmadi sagolsun abimizde özurlu onun rahatina göre gönlune göre oldu citreöni hiç sevmem ama c3 taktir ettim hem kaliteli hem yeni yuzuyle +10 bir araç sehir içi kullanabilmek için birebir ilgine teşekkurler

Arkadaşim bizim alcagimiz modelde yok özellikle baktik her bayiye farkli geliyor park sensöru bile yok 300tl fark istiyor 111yil corsa guzel otomatik dizel 37bine yaklaşti 1.2benzinli esential alalim dedik oda çok boş araç hani bizim amaç zaten indirim olucak iyi birşey alalim duygusalligi bi kenara alalim c3 20gunluk yeni kasa corsad yakinda yuz degiştircek c3 satici ne istersek yapiyor valla bizi kirmadi sagolsun abimizde özurlu onun rahatina göre gönlune göre oldu citreöni hiç sevmem ama c3 taktir ettim hem kaliteli hem yeni yuzuyle +10 bir araç sehir içi kullanabilmek için birebir ilgine teşekkurler

süper araç bende fransizları sevmiyorum ama buna laf etmem genelde fransız araçları bir garip oluyor diğer arabalar gibi değil mesela hele peugeotlar bir değişikler:D 307 falan araba gibi durmuyorlar fakat bu güzel..

1.jpg

Son düzenleme:
Dıger c4 ayrilan özelligi kokpit mukemmel göstergeler analog yarisi dijital turkçe yol bilgisayarida şahane otomatik kilima çabasi tavani yarisina kadar cam tavan modeli var 1.6motor 120hp daha ne olsun albenesi var

Corsayı C3 e değişmem.

C 3'Ü Yakından görmedim ama citroen marka olarak kaliteli bir araba...Beğeniyorum...ALLAH kaza bela vermesin..güle güle binsin arkadaş...

C 3'Ü Yakından görmedim ama citroen marka olarak kaliteli bir araba...Beğeniyorum...ALLAH kaza bela vermesin..güle güle binsin arkadaş...
sagol unal abı teşke engellı olmasaydı da şahın bınseydı teşekkurler temenın ıcın :)

Geri