yeni cıtroen c3 nasıl almaya karar verdık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benimde teşhirde baktığım corsalar 16 inc, ama opelin sayfasında yazanlar 15 inç, eğer fiyat farkını verirsek bizde 16 inç taktırabilirdik. Sanıyorum albenisi olsun diye 16 inç takıp teşhire sunuyorlar. bu arada çok önemlimi bilmiyorum ama 16 inç olanlar continental, benim aracın üzerindekiler dunlop:confused:
ya varya benım baktıgım corsada yol bılgısayarı bıle yoktu 16 ınc jant vardı her bayı degışık degışık araba var yuzyıl guzel ben begendım :)

buda aracım:)

Ekli dosyalar

• 28-03-10_1454.webp
    28-03-10_1454.webp
    52.1 KB · Görüntüleme: 22
teşekkürler, çok daha iyileri sizlere....

Bence c3 cok guzel,alınır bır araba

corsa 111 yıl bu yıl özel cıkarılmış cruse kontrol derı dıreksıyon karatılmış 3 arka cam c3 dekı gıbı yol bılgısayarı yok guvenlık donanımı standrat otomatık vıtes ıc konsol sıyah kaplama 16 alaşımlı jant özel nıkalaj aksesuarlar 111 yuzyıla aıt yenı logolar başkada bırşey yok boşa para verıyoz anlıcanız bu sene opel corsa d bıtıyor son 34 bınden 26 bıne dusuyor özurlu ındımıyle 1,4 100 hp
esantıal modelıde 28 7550 tl 21 250 duştu 1,2 85 hp
corsa 16 ınc jant guzel duruyor bence :D

c3 te güzel bir araç ama ben citroen e pek yanaşmak istemem grand picasso hakında birkaç servis sıkıntısı yaşamış arkadaşlarım var belki o yüzden citroeni sevemedim
ben olsam yeni polo ya bakardım ben c3 ile poloyu birbirine benziyor

benimde bir akrabam engelli o da sıfır araç bakıyor dizel otomatik almayı karar verdi ne de olsa o araç artık kullnacak kişinin eli ayağı olacak bu nedenden dolayı dizel alacak hyundai era dizel otomatik alacak 24 gibi bi fiyata geliyor

c3 te güzel bir araç ama ben citroen e pek yanaşmak istemem grand picasso hakında birkaç servis sıkıntısı yaşamış arkadaşlarım var belki o yüzden citroeni sevemedim
ben olsam yeni polo ya bakardım ben c3 ile poloyu birbirine benziyor

benimde bir akrabam engelli o da sıfır araç bakıyor dizel otomatik almayı karar verdi ne de olsa o araç artık kullnacak kişinin eli ayağı olacak bu nedenden dolayı dizel alacak hyundai era dizel otomatik alacak 24 gibi bi fiyata geliyor
era ya baktık hoşuna gıtmedı kalıte ortada kapısını actık kapattık bakmadık arka bagajın ıcını gördukten sonra engellı alınca 5 sene kullanma zorunlulugun var aksı taktırde erken satarsan butun vergılerı ödeyıpte satıyosun onun ıcın en ıyısı c3 secım yaptı bence evrakları hazırlıyor haber beklıyodu

engelli olan kişinin kullandığı bir alet var mı (tekerlikli sandalye ...) bu araca sığıyor mu?
ben olsam citroen yerine poloya bakarım ikinci el değer kaybı da az oluyor neyse şimdiden hayırlı olsun

Geri