yeni astra teyp hakkında

selcukakinci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar. yeni astranın yurt dışı versiyonlarında renkli ekranlı olanları var. navigasyon flanda var bildiğim kadarıyla. ve o renkli ekran sanki arabayı çok daha güzel yapıyor. sitelerde gördüğüm kadarıyla o teybin kodu CD70. bunu türkiye de taktırtabilirmiyiz. ön hazırlığı varmıdır acaba arabada. yetkili serviste varmıdır. bu konuda bilgisi olan arkaşlar varsa çok sevinirim

selam arkadaşlar. yeni astranın yurt dışı versiyonlarında renkli ekranlı olanları var. navigasyon flanda var bildiğim kadarıyla. ve o renkli ekran sanki arabayı çok daha güzel yapıyor. sitelerde gördüğüm kadarıyla o teybin kodu CD70. bunu türkiye de taktırtabilirmiyiz. ön hazırlığı varmıdır acaba arabada. yetkili serviste varmıdır. bu konuda bilgisi olan arkaşlar varsa çok sevinirim

yetkili serviste yoktur..hazırlıgını olacagınıda sanmıyorum

taktirirsin tabi neden takilmasin... ama sen oraya vercegin 3000 ytl yi bi toparlamaya basla... bu arada deger mi degmez mi bir dusun... eski teybini de kelepir bir fiyata satacagini da hesap et...

Yeni astra teyp konusu açılmışken ses sanki boğuk gibi geliyor anlayamadım bu bass ı treble yı kaca getirmemiz lazım yada belli bi ayarı var mı bir de ses göstergesi olmaması cok kötü mesala benim f kasada pioneer teyp var volume 22-23 sesi actıkca artıyor ama bu yeni astrada öyle bişey yok.

fellatore arkadaşım. bu CD 70 sisteminin fiyatı 3000 ytl mi gerçekten. yoksa senin tahmini fiyatın mı. eğer bu konuda net fiyatları biliyorsan sana zahmet bi yardım et. bide ön hazırlığı varmıdır araçta. ayrıca buragh arkadaşım. bu ses seviyesini göstermemesi kötü bi durum gerçekten. ayrıca ben bass ı 8-9 da tiz i ise 10 da flan tutuyorum. ön kolonlar çok iyi ama arka kolonlar pek iyi değil. tabi öndekiler kadar büyük değiller

kesin fiyatini bilmiyorum ben ama sagdan soldan duydugum bu sekilde idi... vw araclarin mesela 4000 ytl ye kadar cikiyordu... sen konsolda renk istiyorsan bi double din ve ya in dash player al daha iyi... hazirlik konusuna gelince araca bir iki aparat eklenerek tahminimce halledilir cunki gerekli techizat aracta degil teyp muhteviyatinda sadece soketler takilir olur biter ekran da degisir bu arada onun da maliyeti var burada tabi...

çok saol arkadaşım. ben en kısa zamanda bir opel bayine sorayım bu konuyu en iyisi

selcuk gedpar'dan sorman lazım o cd70 başka yer sana fiyat vermez
buraqh kardeim tizi 12 basıda 12 ye getir bak sen astranın teybine o zaman

arkadaşlar gedpar a bugün sordum. inanılmaz fiyat. 3600 ytl sadece cd70 teyp. ekran kodunu tam bilmediği için net bilgi veremedi. montaj flan 200-300 ytl arası diyor. fiyatları duyunca yuhh diyesim geldi.

arkadaşlar gedpar a bugün sordum. inanılmaz fiyat. 3600 ytl sadece cd70 teyp. ekran kodunu tam bilmediği için net bilgi veremedi. montaj flan 200-300 ytl arası diyor. fiyatları duyunca yuhh diyesim geldi.
eyvallah...

Geri