Yeni astra sedan aracınızdaki bu sorunu biliyormuydunuz?

Ynt: Yeni astra sedan aracınızdaki bu sorunu biliyormuydunuz?

REC link' Alıntı:
Bir şey demedim kardeşim kızma  :(

Bence antenle pek alakalı değil. Balık sırtı anten HB'de de kullanılıyor ve çekim gücü yeterli...
yok abicim estağfurullah ne kızması..ne dedin ki sana kızayim sadece durumu söylemeye çalıştım.yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakma :)

REC link' Alıntı:
konuyu açan arkadaşın aracında balık sırtı anten yok ve onda çalışmıyor?
evet balıksırtı anten yok bende, üstten 5 sıra çalışmıyor, üstten 5 sırada balıksırtından gelen kablolar da yok, balıksırtı olan diğer full araçları da inceledim, onlarda tavandan gelen anten kabloları cama bağlanıyor ve onlarda da üstten 5 sıra çalışmıyor.

sallierim link' Alıntı:
bende balık sırtı anten yok fıstık gibi çözüyor valla.ama rezistansın çalışıp çalışmadıgını anlamadım.yani hiç buhu kalmıyor bende.hemen çözülüyor.çalışıyor diye düşünüyorum.ya da benim memleket soguk değil diye öyle olabilir..balık sırtı antenle alakası oldugunu şimdi ogrendim

çözmesine çözüyor, onda bir sıkıntı yok da, çok soğuk havalarda foto da göründüğü gibi oluyor. normal havalarda pek farkedilmiyor

sallierim link' Alıntı:
Onu ben de fark ettim.ama bende sorunsuz çalışıyor gibi duruyor.özellikle denemedim ama hiç bir sıkıntım yok anında çözüyor.balık sırtı antenle ilgili bilgiyi ben vermedim.alakası olup olmadıgını bilmiyorum

Sanırım Adana'da yaşıyorsun. Eğer bir gün ince ince kar yağıp da arka camı kaplarsa, arka cam çözücüye basarsan anlarsın çalışıp çalışmadığını 005hihih

Bence hiçbirinde çalışmıyor. Ben de arkadaş konuyu açana kadar dikkat etmemiştim.

valla bizim memlekete kar yağsın da aracım karı çözmesin ben razıyım  011zaa 011zaa .valla kar olayını deneme gibi fırsatım olmadıgı için bilemeyecem ama benim için bir sıkıntı yok :)

Adana'da pazartesi yoğun yağmur altında bir saat hiç arka cam buğu sorunu yaşamadım. Buğu başlar başlamaz düğmeye bastım ve sorunsuz çalıştı.
Ayrıca aracı almadan evvel bu hususu servise söyledim ama böyle bir şey duymadıklarını söylediler.

alpdeger link' Alıntı:
Adana'da pazartesi yoğun yağmur altında bir saat hiç arka cam buğu sorunu yaşamadım. Buğu başlar başlamaz düğmeye bastım ve sorunsuz çalıştı.
Ayrıca aracı almadan evvel bu hususu servise söyledim ama böyle bir şey duymadıklarını söylediler.
onatçadan mı arpelden mi almıştınız?

Madem sedanda üstten 5 sıra çalışmıyor, anten vazifesi yapıyor, hb de neden yok bu? HB in anteni daha mı farklı?

İşin önemli kısmı şu; sedan kullanan arkadaşlar o buğusu çözülmeyen kısım görüşünüzü azaltıyor mu? Sanki 1 sıra daha çalışsa daha iyi gibi....

A14NET link' Alıntı:
Madem sedanda üstten 5 sıra çalışmıyor, anten vazifesi yapıyor, hb de neden yok bu? HB in anteni daha mı farklı?

İşin önemli kısmı şu; sedan kullanan arkadaşlar o buğusu çözülmeyen kısım görüşünüzü azaltıyor mu? Sanki 1 sıra daha çalışsa daha iyi gibi....
benim aracım sedan öyle bir problem yok.anında çözüyor.anten olayı bence hikaye.

sallierim link' Alıntı:
onatçadan mı arpelden mi almıştınız?

Arpel'in satış müdürünün havasından geçilmeyince "buranın servisi de kötüdür" dedim Onatça'dan aldım.

Geri