Yeni astra sedan aracınızdaki bu sorunu biliyormuydunuz?

Ynt: Yeni astra sedan aracınızdaki bu sorunu biliyormuydunuz?

inanın kahkaha attım gece gece...  greatt Bağlantılı anten haa??  special_Yeah

Belli ki belirli bir parti arka camın üst rezistansları sorunlu çıkmış, garantiden değişecek olsa bile hoş bir durum değil, servisin duruma getirmiş olduğu açıklama ise (bana göre) komik. 

İyi bir oto elektirikci ye göstermeden camı söktürmeyin. Bir yerlerinde temazsızlık varsa bunun çözümü çok basit.

2 gün önce rezistansı çalıştırdıktan sonra üst tarafta hafiften buğu kalmıştı. Çok dikkat etmedim. En kısa sürede buğu yaptığında bir kontrol edeyim.

yok usta valla bendede öyle bir sorun yok hakkaten garip bişey

Peki o kısım aynadan arkaya baktığınızda görüşü etkiliyor mu?

Cam degisimi usta ellerde yapilmasi lazim. Aman dikkat.

Üstten 5 sırada boylu boyunca devam ediyor,, zaten arka cam tarafına geçip dikkatlice bakıldığında o kısımın ayrı bir rezistansının olduğunu farkedersiniz ama çalışmamasını anlamış değilim.

Günlük kullanımda fazla belli etmiyor, dikkatlice bakarsanız anlarsınız. Ama aracı aldığım günler kar yağıyordu, o zaman o kısımın çalışmadığı bariz bir şekilde göründü. Resimi de o zaman çektim

Opel Türkiye'den az önce arandım, bayi ile görüşmediklerini, bunun tüm yeni astra sedan araçlarda olduğunu, o kısımın anten olduğunu söylediler. Aynı aracı olan arkadaşlar dikkatlice bakıp sonucu yazabilir misimiz. Bir de araç deposu fule yakınken ileri geri ufak hareketlenmelerde lokurtu sesi geliyor mu?  ;)) bende geliyor malesef

Geri