yeni astra sedan 1.4 cosmo active select aracımı satıyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berfe1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berfe1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar. fikir almak için açtım bu konuyu. takip edenler bilir mart ayında almıştım aracımı. o zamanlarda ev bakıyordum. uygun bir ev bulamamıştım ve mevcut aracım olan vectra c 2008 model aracımı satmıştım. evi alamayınca birde arabasız kalınca yeni astra sedan aldım. 5 aydır bindim çok memnumum şükür. 1 haftadır yeniden ev bakmaya başladık. yakında bebeğimiz olacak inşallah mevcut evimide satıp daha geniş bir ev alacağım. 3 ev bulduk, arasında seçim yapacağız. bu sebeple çok sevdiğim yeni astra sedanımı satacağım. aracımı yine takip eden arkadaşlar bilir inceleme videolarımda mevcut.

ilanıda koyacağım. umarım formata aykırı değildir sevgili yöneticiler. ilan ile ilgili olumlu olumsuz görüşlerinizi lütfen belirtiniz. aracımda hatasızdır. ancak geçenlerde servete düşmanının biri sol tarafı kalem ya da torna vidayla çizmiş şerit halinde. rutuş yaptırmadım duruyor öyle. konuyu buraya açtım sohbet havasında paylaştığım için.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-yeni-astra-sedan-1.4-cosmo-140-bg-sunroof-hatasiz-otomatik-135752656/detay/

saygılarımla.

Ynt: yeni astra sedan 1.4 cosmo active select aracımı satıyorum.

Hayırlı satışlar...

Ynt:

Hayırlı satışlar....

hayırlı satışlar,  bebeğinizi Allah analı babalı büyütsün, evinizde şimdiden hayırlı olsun.,

aracınız çok güzel çiziği kesinlikle boyatmayın sadece rütuş ve pasta cila ile kapatabildiğiniz kadar kapatın. o tür çizikler hepimizde mevcut nerdeyse.

fiyat olarak ta dün arkadaşım için izmirden  HB cosmo 1,4 T için 52.000 tl fiyat aldım. sizin ki  sedan ve otomatik biraz fiyat artar ama ikinci el vs olacağı için bence fiyatınızı revize etmenizde fayda var.

sizin ve aileniz için hayırlı olur inşallah.

şu an liste fiyatı 60 bin TL üzerinde. fiyat uygun gibi sadece kısa zamanda çok fazla km yapmışsınız alacak olsam bu biraz kafamı kurcalardı

Hayırlı satışlar.

Hayırlı satışlar.

Hayırlı satışlar.

Hayirli satislar...

hayırlı satışlar.

Geri