yeni astra fiyatı sizce nasıl

serkan0307

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkese selamlar... izmirde yaşayan opel hayranı olarak bayileri dolaştım ve sonunda sanırım astra hb enjoy elegance paketli astra almaya karar verdim fakat sizce fiyat nasıl 33.600 fiyat çektiler.. mayıs sonu gelecekmiş.. birde elegance paketli geliyormuş bütün enjoy araçlar pakette neler var ...

herkese iyi günler....

arkadasim astra h kasanin son senesi senin yerinde olsam yeni kasa astra yi beklerim daha dogrusu yeni kasa cikiyor astra h üretime devam edebilir ama eski oluyor artik yada insigana derim biraz para ekle

Bence de. Astra 2010 da tamamen yenilecek bence, bu süre zarfında biraz daha birikim yapıp yeni astra yı beklemek en iyisi olur

Bizde astra H alacaktık ama vazgeçtik,yeni kasasını bekliyoruz.

Enjoy Elegance donanım açısından iyi.Beklemeyeceğim derseniz hemen alın.

Hız sabitleyici, park far yağmur sensörleri,Grafik Bilgi Ekranı,16 jant,Kararan dikiz aynası ve bildiğimiz enjoy özellikleri

enjoy'mu elegance'mi??

enjoy,paketli..

yeni arabayı beklemen senın ıcın hayırlısı olur hıc deılse bıras daha bırıkım yapabılırsın astranın yenı kasasının epeyı guzel ve ıı olcaı solenılıyor hıc deılse gelıstırılmıs bı arabaya bınersın.

yeni astra harika olmuş opel insignia ile yükselttiği çıtayı bu araçla dahada yukarı çekmiş. araç 2010 mayıs haziran gibi çıkıcak türkiyeye gelmesi 2011 başı deniyor. çok var daha o fiyata 33.600 tl ye njoy+elegans paket çok ii bulmuşsun bizim burda njoy+spor paket 35.200 daha bugün servisteydim orda sordum kaçırma al derim

Tamam herkes iyi hos demiş astra nın yeni kasası cıkıcak ama fiyatı tahminimce 40 küsürlerde olucak en bosu üstelik.Eğer bütcen warsa bekle, yoksa bence fiyat süper..33.800 e orta dolulukta bir arac alıcaksın öbür türlü 40-...-45 bosu olabilir bence yeni kasanın oyüzden yeni kasa cıkacak diye bence pek telaslanma

yeni astra cok güzel cidden,cok spor ve muhtesem bir görüntüsü var..

Geri