yeni astra aldım,teslim alırken nelere dikkat edeyim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan itechin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

itechin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar pazartesi günü arabamı teslim alacağım.daha önce 0 arraçlarda boya olan arkadaşlar olmuştu mesela.nelere dikkat edelim?

Boya olup olmadıgına dıkkat edin, tanıdıgınız bır galerıcı varsa genelde ellerınde boya ölçme aleti olur yada sanayide kaporta servislerinde de olabilir.. parca parca örctürün uzun süren birşey degıl ortalama 110-120 cıkması gerekıyor cihazda.

teşekkür ederim.artık bir galericiden rica edicez..

Onun dısında pek bırsey olcagını sanmıyorum, sıfır aracları tırdan ındırırken surtebılıyorlar sonra boyatıp ssatıyorlar bır kac kısının basına gelmıstı..

hayırlı olsun. ben de sıfır astra aldım ve henüz teslim almadım. opel bayisinde tanıdık biri vardı sanırım bir sıkıntı olmaz. aracın sağına soluna bakıp alıp gidicem

teşekkür ederim.sizede hayırlı olsun..

Hayırlı olsun umarım herşey dilediğiniz gibi olur...

hayırlı olsun gözle iyi kontrol edin yanınızda da bi kaportacı götürün imkan varsa cihazda iyi olur tabi,güle güle kulanın kazasız belasız...

yapmayın etmeyin bayiiden sıfır araç alırken yanında kaportacıyla gidilirmi. gülerler adama. ben bayiinin sahibi olsam kovarım valla öle birisi gelse. doğrudur bazen tırdaki sürtmelerden boya oluyor ama artık oda şansınıza kalmış.. bu kadar pimpirikli olmayın. altı üstü bi araç alıyorsunuz.

yapmayın etmeyin bayiiden sıfır araç alırken yanında kaportacıyla gidilirmi. gülerler adama. ben bayiinin sahibi olsam kovarım valla öle birisi gelse. doğrudur bazen tırdaki sürtmelerden boya oluyor ama artık oda şansınıza kalmış.. bu kadar pimpirikli olmayın. altı üstü bi araç alıyorsunuz.

birazına katılıyorum. bayiye kaportacıyla, boyacıyla güdilirse hakkaten komik olur. resmi hayalinizde bir canlandırın. ama bu tür problemler yaşayıp çok üzülen arkadaşlar var. altı üstü bir araç değil yığınla para verip aldığımız bir şey. bence tanıdık birini bulup ondan almak daha mantıklı.

Geri