yeni astra aldım,teslim alırken nelere dikkat edeyim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan itechin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yapmayın etmeyin bayiiden sıfır araç alırken yanında kaportacıyla gidilirmi. gülerler adama. ben bayiinin sahibi olsam kovarım valla öle birisi gelse. doğrudur bazen tırdaki sürtmelerden boya oluyor ama artık oda şansınıza kalmış.. bu kadar pimpirikli olmayın. altı üstü bi araç alıyorsunuz.

Hayırlısı olsun ben hiç incelemeden aldım bir problem olmadı seninde olmaz kafana takma ben 19000 km deyim eskidi yani 2010 modeldi herhalde sizinkiler 2011 olacak güle güle kullanın:))allah dört tekerleğini yerden kesmesin

100 milyonluk takım elbise alırken bile defalarca deniyoruz..37-38000 neyse fiyatı olan aracı alırken mi komik duruma düşeceğiz..forumda sıfır olupta 3 ayda boyası atan yani hasarlı ama bayide boyanmış ve sıfır diye satılmış bir sürü araç ve şikayet var..bence boyaya çok dikkat edilmeli..kendi fikrim..saygılar..

Bir tanıdığa seattan bir tanıdığa zamanından tofaştan ön taraftan kazalı sıfır araba satmışlar.
Bu arada hayırlı olsun. Motor şase numaralarına dikkat edin. Aracın sağını solunu iyice bi inceleyin.

Geri