hayırlı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saolasın abi amin cümlemizehayirli ugurlu olsun Ilker cim Allah kazasiz belasiz arizasiz güle güle kullanmak nasip etsin.
geçmişe sünger çektik yaşandı bitti saolasınHayırlısı olsun ilker güle güle bin geçmişe bakma ardına olan oldu biten bitti bu arabana keyifle bin sıfırdan bir sayfa aç..
umarım hepimiz mutlu mesut oluruz sizede hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesinbizde bugun bir seat cordoba 2006 model stylance 1.4 tdi araç aldık. umarım bizde mutlu mesut bineriz.
En son vectra ile kaza yapıp pert konumuna getirdikten sonra max. 14000 tl bütce ile arayışlara girdim ve en son komşumun satılığa çıkarttıgı aracı satın aldım 2 tip motor secenegı olan 75 ve 100 beygır secenı var benım aldığım passat-bora-ve golf te kullanılan motor servise götürdüm sorun yok alabilirsiniz dediler 13000 tl aldım ekonomik olması bir nebze tercih sebemim oldu bir depo mazot ile ş.içi 800-780 km yol yapıyormuş 45 lt depo kapasitesi umarım bunda yuzum güler
En son vectra ile kaza yapıp pert konumuna getirdikten sonra max. 14000 tl bütce ile arayışlara girdim ve en son komşumun satılığa çıkarttıgı aracı satın aldım 2 tip motor secenegı olan 75 ve 100 beygır secenı var benım aldığım passat-bora-ve golf te kullanılan motor servise götürdüm sorun yok alabilirsiniz dediler 13000 tl aldım ekonomik olması bir nebze tercih sebemim oldu bir depo mazot ile ş.içi 800-780 km yol yapıyormuş 45 lt depo kapasitesi umarım bunda yuzum güler