Yenİ aracim seat cordoba 1.9 tdİ

Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin hayırlı uğurlu olsun.

ben de kooperatife girdim geçen ay.
seneye kredi çekeceğim aracımı verip üstüne en az 15 bin alabileceğim binilir araç baktığımda seat ibiza ve cordoba 1.9 tdi en çok beğendiğim araçlar oldu 2000-2001 model.

sen 75 ve 100 demişsin ama bunlar 90 ve 110 hp olarak iki tip motor değil miydi? ruhsatta ne yazıyor?

cevap yok mu ilker ruhsatta kaç beygir yazıyor bence 90 veya 110 olması lazım..?

cevap yok mu ilker ruhsatta kaç beygir yazıyor bence 90 veya 110 olması lazım..?
80 kw yazıyor 110 bg tekabul ediyor senin dediğin gibi 90-110 beygir ilk izlenimleri sabahları gürültülü çalışıyor lakin yol tutusu hızlanışı konforu güzel koltukları biraz dar gösterge ve dijital klima rengi çok cezbedici yakıt ist trafiğinde 7.6 gösteriyor turbo destekli olduğundan bir anda hızlanıyor bagaj hacmi çok geniş şimdilik memnunum daha iyileri sizin olsun inş

Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun patron.

seat cordobayı alalı yaklaşık 6 ay falan oldu allah nazardan kazadan beladan korusun hepimizi de kardeşim bi araba bu kadarmı sıkıntısız olur. aldığımdan bu yana 2 kere yağ bakımı yaptırdım o kadar ş.içi istanbul trafiğinde 180 tl ye yedek deposuyla birlikte dolan depo takribi 730 km den aşağı yol yapmıyor bazen 755 ş.içinde çok seri şekilde hızlanıyor.dizel demezsin yokuş rampa keçi gibi gidiyor.tek eksisi benim açımdan içi biraz dar ve kol dayama olmayışı bu arabamı böyle yoksa volkswagen genelimi böyle bilemeyeceğim ama çok memnunum .şimdi satıp passat 2001 model sonrası 1.9 tdi veya 2007 ve üzeri toyota coralla D4-D almaya niyetim var yaklaşık 30 bin tl bütceyle tabi arabayı satarsam 30 bin tl oluyor.araç almak isteyen arkadaşlara seat ı bir kerede gözden geçirmelerini tavsiye ederim.

Abi senin kırmızı astra tuzla'ya satılmış,çok denk gelıyorum yaşlı bi amcada :)

hayırlısı olsun abi allah kaza bela vermesin :) içimden bi ses hiç pişman olmuycaksınız diyom hayırlısı :)

Abi senin kırmızı astra tuzla'ya satılmış,çok denk gelıyorum yaşlı bi amcada :)
ut 6875 plakası ben bi ara sahibindende görmüştüm km 160 bin falan yazmış adam ama ben verdiğimde 210 binlerdeydi çekmişler aşağıya demekki kandırmışlar amcayı berkay ozaman

ut 6875 plakası ben bi ara sahibindende görmüştüm km 160 bin falan yazmış adam ama ben verdiğimde 210 binlerdeydi çekmişler aşağıya demekki kandırmışlar amcayı berkay ozaman

Aynen abi şöyle oldu.Ehliyet sınavına gittim tuzlaya.bi abiyle ayaküstü sohbet ettik o arada aa babam geliyo dedi baktım Ut6875 senin eklediğin aksesuarlarla duruyordu.Önceki sahibinde ilanınada gördüm 160 lardaydı dediğin gibi ama adamlara söylemedim moralleri bozulmasın diye. Ondan sonra 2 3 kez daha denk geldim arabaya buralarda hep...

Geri