Çok geçmiş olsun...Malesef insanlar dürüstlükten gittikçe uzaklaşıyorlar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amin. Allah cümlemizi kazadan beladan her türlü şer' den korusun. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. sözlerinizde çok haklısınız Okan bey. belki de aynı kişi deprem bölgesine yardımlar yapmıştır. denk gelmiş darda kalanların imdadına yetişmiştir. kötü benim. kimseye bir itham da bulunamam. kızdığım nokta bırakıp kaçması. ki onu da düşündüm. babasından ailesinden habersiz yaşı küçük bir çocuk yapmış olabilir. ehliyeti yoktur korkmuştur. kocasından-karısından habersiz başka biriyle görüşmeye giden biri olabilir. alkollü biri olabilir. madde kullanan biri olabilir. olabilir de olabilir. çok ihtimal sayılır. ama işte en sonunda bütün bunlar bir yana bırakılıyor ve kaçtığı için kızgınlık oluşuyor. yoksa dediğim gibi kötü benim. kimseye lafım yok. genelleme içinde bunlar var. bardaktaki suya düşen küçük bir sinek gibi bunlar. mide bulandırıyorlar.Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Malesef ki her şeyi her yeri eleştiriyoruz ama dönüp aynaya bakıp kendimizi hiç bir zaman eleştirmiyoruz. Aynı zamanda son yaşadığımız olaylara bakarsak birlik ve bütün olmayı da beceriyoruz. Ama işte bazı hasiyet yoksunları, bu tarz durumlarda da hiç bir şey yokmuş gibi hayatına devam ediyor. Şahsen bunu ben yapsaydım, araç sahibine ulaşana kadar herhalde gözüme uyku girmezdi. Bu duruma genelleme yapmak zaten yakışmaz bizlere, 1 tane densiz yüzüne bütün bir millete yıkmak olmaz, Türk Milletinin büyüklüğü merhametliğini asla sorgulamayın derim, keza deprem bölgesine yapılan yardımlar en büyük cevaptır. Ama 1 kişinin bedelini koca bir millete ödetmeyiniz. Geçmiş olsun.
Allah razı olsun Sıtkı abi. sizin depremde yaşadığınızın yanında hiç kalır. inşallah bir daha büyük küçük bir musibet kimseye erişmesin.Geçmiş olsun Cenk kardeşim.
Amin Cenk Kardeşim.Allah razı olsun Sıtkı abi. sizin depremde yaşadığınızın yanında hiç kalır. inşallah bir daha büyük küçük bir musibet kimseye erişmesin.
Bu duruma genelleme yapmak zaten yakışmaz bizlere, 1 tane densiz yüzüne bütün bir millete yıkmak olmaz, Türk Milletinin büyüklüğü merhametliğini asla sorgulamayın derim, keza deprem bölgesine yapılan yardımlar en büyük cevaptır. Ama 1 kişinin bedelini koca bir millete ödetmeyiniz. Geçmiş olsun.
teşekkür ederim. Allah kimseye kaza bela ve bunun gibi bir durum yaşatmasın. haklısınız. milletimizi savaşmakla yenemeyecekleri anladıkları gün içeriden ahlaki bozulmayı başlattılar. artık şu son olayla birlikte ben ülke adına inancımı çok daha fazla yitirdim. iyi insanlar elbette var ama çok daha az sayıda.
Geçmiş olsun benimde böyle sol kapıya sürtüp kaçmışlardı 2019da bende iş çıkışı görmüştüm. Toplum içinde artık çok fazla karakter ve ahlak yoksunu insan var ne yazık kigünün kötü sürprizi sabah ortaya çıktı. akşam 22:30 da otoparkta aracın içinden çanta aldım. eve geldim. akşam bir şey yoktu sabah gördüğüm sonuç gece bir yaratık arabaya çarpıp kaçmış. bundan bir gün önce de tampona çarptılar aynı yerde.
bu insanlar bu kul hakkını nasıl ödeyecekler çok merak ediyorum. maalesef dürüstlük memleketimizde bitmiş durumda. ben kapıyı açarken bile yandaki arabaya değmesin diye neler yapıyorum. yaratıklar çarpıp kaçıyorlar. bile isteye şu yapılmaz ya. arabanın önünde telefon numaram yazılı. arasa arkadaş oldu bir kere dese ne bileyim özür dilese daha başka olurdu.