yedek lastik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

copcu06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar yeni aldigim w211 mercedeste yedek lastik yok ve normal lastikde yerine sigmiyor, bende ebay dan kucuk yedek lastik almaya karar verdim.bugun fiyati uygun buldum fakat lastik 17 cant bendekiler 16 cant sizce sorun olurmu

Buna benzer ürünleri bence yakınında lastikçilerden al derim zaten fiyatı sanırım 250 TL den başlıyor sıfır olanların

Mercedesin lastikler runflat değil mi ?

sanirim ilk arabanin üstünde cikan lastikler öyleydi

bende de ayni sorun vardi mehmet runflat lastikler vardi ve sertti daha sonra normal lastige gecis yaptim ve ebay dan kücük lastik aldim yedek lastik yerinede sigiyor sende al sorun olmaz sadece dikkat et arabanin modeline uyuyormu diye.

örnek ama dikkat et kriko da yaninda olanlardan al.

http://www.ebay.de/itm/Reserverad-E...377?pt=Auto_Kompletträder&hash=item58a08ce951

bende de ayni sorun vardi mehmet runflat lastikler vardi ve sertti daha sonra normal lastige gecis yaptim ve ebay dan kücük lastik aldim yedek lastik yerinede sigiyor sende al sorun olmaz sadece dikkat et arabanin modeline uyuyormu diye.

örnek ama dikkat et kriko da yaninda olanlardan al.

http://www.ebay.de/itm/Reserverad-E...377?pt=Auto_Kompletträder&hash=item58a08ce951
Abi benim cantlar 16 lik bu kucuk lastiklerin cogu 17 lik birde benim arabada yedek lastigin oldugu yerde aku var.ben en iyisi kisliklardan birini bagaja atayim.

O değilde bu lastiklerin fiyatları da manyak ya... çok para istiyorlar...neticede saç... presle çıksın... sanki içinde altın var. :)

Mercedesin lastikler runflat değil mi ?
bizim bmw 1 serisindede yoktu yedek lasıtik. patlamayan lastik varmış arabanın üstünde. bence mercedestede böyle bişey olabilir. ama sonradan lastikler değiştrilip ucuz olsun diye normal lastik takıldıysa onu bilemem.
O değilde bu lastiklerin fiyatları da manyak ya... çok para istiyorlar...neticede saç... presle çıksın... sanki içinde altın var. :)

marka işin içine girince böyle oluyor işte :)

Geri