• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Yazlık Lastik Önerisi

YusufFurkanÇelik

Kayıtlı Kullanıcı
20-Denizli
Astra j 1.3 cdti manuel araç satın aldım 2012 model orjinal lastik boyutu galiba 215/50R17 imiş. Latiklerim kötü yazlık lastik bakıyorum bütçem 20 bin TL önerilerinize açığım ilk aracım uzun yolda yapıyorum senede 7 8 kere. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Astra j 1.3 cdti manuel araç satın aldım 2012 model orjinal lastik boyutu galiba 215/50R17 imiş. Latiklerim kötü yazlık lastik bakıyorum bütçem 20 bin TL önerilerinize açığım ilk aracım uzun yolda yapıyorum senede 7 8 kere. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Nexen nblue hd plus 1 takım 50k kullanıp hankook ventus prime3e geçmiştim. Hankookla 55k sonra fiyat kıyaslaması yaptığımda nexenin hankooktan çok daha uygun fiyatlı olduğunu görünce yine nexen aldım. Lastikçim eskisi kadar iyi değil dedi ama bence aynı ilk taktırdığım zamandaki hise benzer şekilde hankook tan sonra araba uçan halıya döndü. Eskiden michelinde yaşardık bu durumu, nexen yumuşak hamurlu güzel bir lastiktir.

nexen b blue s 91V ben de kullandım. sürekli asfalt kullanımı olacaksa çok memnun kalırsınız hamuru yumuşak olduğu için çakıllı sert yüzeyli yollarda aşınması ve yıpranması çok daha fazla olurken rahatlık sessizlik konforu asfaltta çok iyidir. kore üretimi lastik. internetten alırsanız tanesi 3 bin civarında lastiklerin.

Geri