H&R alın arkadaşlar, şiddetle tavsiye ederim.
Tavsiyeye uyucam zaten ama hala kararsızım 3.5mu 5mi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
H&R alın arkadaşlar, şiddetle tavsiye ederim.
Opelteam Mustafa Abi'de 90 HP'lik 1.3 CDTI'lardan var, onun arabaya taktık, konforda azalma olmadığı gibi yol tutuş da mükemmel oldu.
benimki irmscherin hangi modeli bilmiyorum ama söylenilen gibi sert ancak yol tutuşu ve görünüşü on numra tavsiye ederim.
amma çok yol yapıyomşnuz maşşlh wallaBende severim irmscheri yayı olsun body kiti olsunbana sıcak bi markadır kendisi her yönden bulmamda sorun değil ama dediğim gibi devamlı araba üstündeyim şu sitede kimsenin benim kadar çok yol yaptığını sanmıyorum bugün arabayı alalı tam olarak 46 gün oldu 18.09.08 cıkışlı yani ve 7000 kmyide biraz geçti şimdi girdim eve, bilmem anlatabiliyomuyum?
Araba beni yormamalı yani. sert olursa bütün gün bmc kamyonet sürüyomuş gibi olurum. Bu yine az hali 1 hafta araba yattı 20 günde bir yağ değişimini sabitlediğimi biliyorum kmye bakmıyodum bile artık
Bu arabaya sadece ben bindiğim halde böyle
Aile rekorumuzda 97 vectra b 322binde sattıkşimdiye kadar en uzun kullandığımız araba kendisi
Opel böyle bişey işte
Kısaca H&R tercihim ama 5mi 3.5mu bakıcaz![]()