Yatan araba

Abi naptın bunları duyunca sanki ben yurtdışına çıkıyormuşum gibi moralim bozuldu. Ne bileyim arabasını bırakıp Almanya' da 15 sene kalanlar duyuyordum. O yüzden bu kadar hasar aklıma gelmedi hiç. Arkadaşım sen sat en iyisi. Gelince yıkıma uğrama

Bakan olduktan sonra 20 yılda bırak bişey olmaz.
Ama bakan olmayacaksa olabilecek olasılıkları yazdım.
Atalarımız ne demiş. "Bakasran bağ olur, Bakmazsan dağ olur."

Haklısın. Şu an öyle bir durumum yok ama önerilerini aklımın bir köşesine yazdım. Teşekkürler.

Bir arkadasda asker gidecekti ayni soruyu sormustu...ona da ayni cvp yazmistim :)

CVP :Bana birakabilirsin arabay i :))))) :D:D:D

birakmazsanda sat bence...2 sene araba beklemez....

İşleyen demir pas tutmaz misali, uzun süre yatan araba daha çabuk deforme olur. Birinci önerim satman yolunda. Yok satamam diyorsan arkadaşların önerilerine ilave depoyu fulleyip bırak ki depo çürümesin. Özel kapalı garajın bile olsa iki sene çok uzun bir süre bu nedenle mutlaka aracı takoza al, mevsim durumuna göre 10-20 günde bir çalıştırılıp (takozdayken) şanzıman ve aktarma organlarının hareket etmesi ve yağlanması için aracı vitese geçirip yolda kullanıyormuş gibi işlem yapılmasında fayda vardır. Klima varsa arasıra klimanın ve kaloriferin kullanılması gerekir. Yani kısaca tüm hareketli yerlerin hareketlerinin yaptırılması denebilir.

Geri