Yarın Muayineye Giricem !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eren Gecmıs oLsun :)

Bılseydım 2 numara film Camdan bısey olmuyor bende yaptırırdım :S

Benim muayenede temmuzda.ruhsatta boş yer kalmadı ruhsatınmı degişmesi lazım.arkadaşında aynı problemi var trafikten ek1 ile muayeneye gitmesini söylemişler.aynı problemi yaşayan arkadaşlardan yardım bekliyorum.nasıl bir prosedür izleyecegiz?

saygılar

cam film var mı aracınızda ?

Eren Gecmıs oLsun :)

Bılseydım 2 numara film Camdan bısey olmuyor bende yaptırırdım :S

Yok ya ruhsatta boş yerın varsa yaptır ıstersen ama senın aracda sanırım her sene muayıne oluyor cabuk dolar ..

geçmiş olsun:):):)

Son düzenleme:
aslında o işin pratiği muayeneye girmeden önce bir gün yada 5 gün önce fark etmez arabayı güzel bir servise sokup bakım değilde adamlara diyiceksin işde yarın muayeneye giricem bir sıkıntı olmadan geçelim ustam bir baksana diyiceksin o zaten muayenede sorun çıkıcak her şeyi kontrol eder değişmesi gereken değişir. ilk yardım çantanıda aldınmı geçersin.. birde egzos muayenesinide yaptırmak iyi olur..

bende 4-5 komik şeyden hafif kusur yazmışlar far yıkama yok gibi :D egzos muayenesi yok ibr de kablo sarkıyor yazmış onu servisdede bakdık anlayamadım hangi kablodan bahsediyor.. :D neyse geçdik.. benimde temmuzda tekrar randevum var çiçek alıp gidicem buluşmaya beni tanısınlar diye yakama kırmızı karanfil takıcam :D

Geri