yardımmm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lulati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu konuda bir kaç gün önce bir başlık açılmıştı.'Triger koptu diye' onu okursan durumun ne kadar ciddi olduğu daha iyi anlaşılıyor.Bende 45000 de değiştirdim.

normalde aracını yeni alan herkes hiçbirşey yapmasa mutlaka trigerini değişir bu olumlu bir yaklaşımdır usta 25000 km ider dedi diye onu değiştirmemek olmaz zira bu kayış sadece dişlerden oluşmuyor usta onun dişlerini sağlam görüp bu yorumu yapmış,aklına gelmemiş sanırım ya gövde de yılların verdiği yorgunluktan yıpranma olmuş,yapısı bozulmuşsa ve koparsa bu yüzden ben olsam sökmüşken değiştirir,kendimi sağlama alır aracımın ve kafamın rahat olmasını sağlardım sonuçta ödenen meblağ çok abartılacak bir para değil, ama kopması durumu abartılı sonuçlar doğurabilir..

bende sizin gibi düşünüyorum ama usta yabancı bir insan degil yani yamuk yapacak biri değil akrabam ve bu adam 2500 ün ustası zaten... benim arabanın bütün işlerini o yapar... ben sadece sunu öğrenmek istiyorum.. böyle 60000 den fazla gidfen triger duydunuz mu hiç... varmı böyle olasılıkkkk

arkadaş triger 60000'den sonra şu kadar km gider diye kimse birşey söyleyemez. şunu unutmamak gerekir 80'de gidebilir 90'da burada önemli olan 60000 km'ye garanti veriyor adamlar. yanılıyormuyum arkadaşlar. 2.el bir araç alıyorsan ilk değiştireceğin parça triger kayışı olmalı.

bence değiştirin.Ben bi yerde trigerin 50000 km yada 5 yıl ömrü oldugunu duymustum.Kafanızda sıkıntı kalacagına deişin gitsin bence riske girmeye değmez.Koptuktan sonra olacakları ve cıkacak masrafı dusunun

bencede değiştirmek en mantıklısı Allah muhafaza bi koparsa tiriger 350 ytl, koptuğu zaman açacağı zarar 1000-1500 ytl hangisini tercih edersiniz.ayrıca hiç bir usta ona garanti vermez şu kadar km gider diye o kendi tecrübelesini söylemiştir ama oda insan yanılabilir o zamanda olan size olur.

bence usta uğraşmak istememiş olabilir veya kayış sağlam görünebilir ben değiştirdiğimde kayış sağlamdı fakat gergi bilyaları ses yapar haldeydi

Geri