yardımcı olurmusunuz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 71dt812
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

71dt812

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce 2000 cdx otomtik aldım atiker sıalı takdırdım.çokmenmunum ama otomtik hakkında fazla bilgim yok.otomatik kullanımı hakkında bilgiverecek arkdaş lursa çok sevinirim.mesela kullanımı bakımı dikkat etmem husular.ben sürkli D konumunda kullanıyorum

kardeş aslında düz vites bir arabadan farkı yok düz vites bir araçta nelere dikkat ediyorsan bundada onlara dikkat edeceksinmesela arç durmadan vites değişikliği yapmayacaksınörneğin d den r ye veya d den p ye sonra şanzuman yağını 3 ayda bir kontrol edecksin eksiltme vb şeyler varmı .yani zorluk bir şey yok ha bide benim gibi ankara konya yolunda giderken aklın düz vitese gidip debriyaj yerine frene basma:)

çok teşekkür ederim sagol kardeş bende ankara,dan aldım arbayı şuan kırıkaledeyim

Hocam aman ha hareket halindeyken park veya geri vites denemesi yapma. Bir de aracını sadece kendin kullan. Kendin öğret tanıdıklarına da.

kardeş aslında düz vites bir arabadan farkı yok düz vites bir araçta nelere dikkat ediyorsan bundada onlara dikkat edeceksinmesela arç durmadan vites değişikliği yapmayacaksınörneğin d den r ye veya d den p ye sonra şanzuman yağını 3 ayda bir kontrol edecksin eksiltme vb şeyler varmı .yani zorluk bir şey yok ha bide benim gibi ankara konya yolunda giderken aklın düz vitese gidip debriyaj yerine frene basma:)

Bu nasıl kontrol ediliyo hocam açıklasanız?

Araç geri vitese takılıyken kontrol ediliyor.

Geri