Yardım: Tavan döşemesini sildim, sarktı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akturks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçen sene Ankara'da sünger takviyeli olarak 180 TL ye yaptırmıştım ama işçiliği daha doğrusu hijyen koşullarını :) beğenmedim. Bir çok usta tavanı söküp takarken çıkan parçaları yıkayıp temizlemeden kirli olarak takıyorlar, bazıları da yapışkanı kompresörle değil de fırçayla sürüyor.

vayy bee 250 tl demek.

toplasan maliyeti 35 tl var yok. işçilikse 1,5-2 saat. civarı...
isteyen varsa vectra b için bende 100 tl değiştrrm. :D :rakir:
Aynen öyle, en son tavan döşemesinin kumaşını 25 TL ye almıştım, 5-10 TL de yapışkan masrafı desek istenen ücretin geri kalanı işçilik+dükkan masrafları için olmalı :(. Bence bu iş için talep edilecek ücret en fazla 150 TL civarında olmalıdır.

Aynen öyle, en son tavan döşemesinin kumaşını 25 TL ye almıştım, 5-10 TL de yapışkan masrafı desek istenen ücretin geri kalanı işçilik+dükkan masrafları için olmalı :(. Bence bu iş için talep edilecek ücret en fazla 150 TL civarında olmalıdır.

bu yönden baktığımda adamlara hak veriyom. bunun kirası, bağkuru, vergileri elektriği vs.. vss düşücen artandanda para kazanacak. esnaf olmakda zor valla..
bencede işin hakkı 100-150 arası. fakat bu tip işler için dışarıya kaptıracağım para canımı çok yakar.. bende elimden geldiğince kendim yapmaya gidermeye çalşıyorum. fazla prof. olmasada dışarıya para kaptırmamış oluyorum

Evet arkadaşlar Bursa da bir döşemeciye tavan döşemesini 175 TL'ye yaptırdım. Kusursuz bir işçilik yapılmış. Tavan kumaşı yenilenmiş.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Evet arkadaşlar Bursa da bir döşemeciye tavan döşemesini 175 TL'ye yaptırdım. Kusursuz bir işçilik yapılmış. Tavan kumaşı yenilenmiş.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Güle güle kullanın yazın bende değiştireceğim. Birazcık arka kısımlar da sarkma var. Temiz bir döşeme de ben yaptırmayı planlıyorum. ;)

Geri