yardım "su sesi"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan srkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bendede son zamanlarda sabahları çalıştırdığımda şırıl şırıl bi ses geliyo ama su sesi olduğunu sanmıyorum.gaza yüklenince su sesi artıyo.tazyik artışı oluyo sanırım.benzin hortumlarından diye tahmin ediyorum ama.normalmi bu sizce?

daha önce tipo 1.4 de yaşamıştım o sorunu.kalarifer tesisat borularından geldiği söylenmişti.hatırladığım kadarıyla su ilave edince sorun ortadan kalktı.

devir daime (su pompasına) iyice bakıldımı peki kağın pompadan olup kayışa gelip ses yapması olabilir sadece fikir iyice araştırmak lazım...

benim eski araçta vardı o sorun devirdaim pompası değiştiler düzeldi, bilginize

arkadaşım selam sanırım aracın vectra b
su kaybı var ise ustanda bunu bulamıyor ise iç paspasların altı kuru demekki kalerifer radyatörün sağlam motor radyatöründe sağlam ise
SIKI DUR ARIZAYI SÖYLÜYORUM
su sesinin ve su kaybının sebebi derhal aracının kalerifer musluğunu deiştiryorsun tüm bu sorunlarda ortadan kalkacak musluğun altına bak sarı paslı su izi göreceksin zaten bu arızanın çözümü bu ok
saygılar

arkadasım aynı sorun bende halen devam edıyor

bu su sıkıntısı benım aracımda da var bır turlu bulamadım sol taraf paspasın altı su dolu ama suyun bır turlu nereden geldıgını bulamadım bır bılen varsa cevap yazarsa sevınırım :(

bu su sıkıntısı benım aracımda da var bır turlu bulamadım sol taraf paspasın altı su dolu ama suyun bır turlu nereden geldıgını bulamadım bır bılen varsa cevap yazarsa sevınırım :(
arkadaşım snn kalerifer petegin kaçırıyor hemen baktır

Arabanda Müzik Tesisatı Varmı ?Amfi Kablosu Nerden İçeri Giriyor Bi Bakarsan Sevinirim ;)

bendede son zamanlarda sabahları çalıştırdığımda şırıl şırıl bi ses geliyo ama su sesi olduğunu sanmıyorum.gaza yüklenince su sesi artıyo.tazyik artışı oluyo sanırım.benzin hortumlarından diye tahmin ediyorum ama.normalmi bu sizce?

dediğin doğru heralde çünkü arabamım suyunun içine kapatıcı bir toz döktüler su artık azalmıyor ama ses hala geliyor ve bezin hortumu (spiral hortum diyorlar) elle oynayınca dibinden benzin akıtıyor...

Tamir ettirmek istedim ancak bu hortumun yerinden çıkarılmasıgerekiyormuş, bunun için de lpg beynininde sökülmesi gerekiyormuş... Şimdilik erteledim...:(

Geri