yardım plsss. Radyatör Fanı Kapanmıyor...?????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sert4n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Savaş Bey,
Bilgi için çok teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi klima müşüründen kaynaklanıyor. Maddi durumu düzeltene kadar müşürün fişini çeksem fan müşürü ile devreye girmeye devam eder mi normal çalışır mı acaba bilginiz var mı ..?Birde müşürün yeri tigralarda radyatör fanının tam altında klima borusu üzerindeymiş..:)
Aslında risk almaya değmez. Aracının orjinal parçalarla onarımı çok fazla tutuyorsa bir elektirikçiye git, fan müşürünü besleyen elektrik hattından araç içine paralel bir kablo çektir, ucuna da bir anahtar bağlat. Hararet yükselince anahtarı açarak fanı manuel olarak devreye alabilirsin (Tofaş taksilerdeki gibi), bu arada gözün de sık sık hararet saatinde olmak zorunda.

plssss ne demek oluyor?

Savaş Bey,
Bilgi için çok teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi klima müşüründen kaynaklanıyor. Maddi durumu düzeltene kadar müşürün fişini çeksem fan müşürü ile devreye girmeye devam eder mi normal çalışır mı acaba bilginiz var mı ..?Birde müşürün yeri tigralarda radyatör fanının tam altında klima borusu üzerindeymiş..:)
sertan bey klima müşürü artık bildiğiniz üzere akünün altında radyatör peteğinin arka kısmında klima borusu üzerindedir iki tanedir.sorun dediğim gibi müşürlerdn kaynaklıysa ve eğer klima kullanmayacaksanız müşürlerin her ikisinin de veya sorun hangisindeyse onun fişini çekerek istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.tecrübeyle sabittir ben 1 yıldan fazla fiş çekili halde kullandım hiç bir şey olmadı.geçen ay müşürleri değiştirdim ve fişlerini taktım sorunsuz kullanıyorum.müşürlerin ikisini 115 liraya aldım

Geri