yapı kredi dolandırıcılık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan masques
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yorum yok:(

yusufaltintepe' Alıntı:
evet ya geçen günde bana bir mail geldi sözde iş başvurusu hakkında cv göndermiş hatunun biri birde fotoğraf koymuş cv mi görmek için fotoğrafı tıklayın diyo arkadaşlar böyle maillerede dikkat lütfen
Aynen,bana da defalarca geldi;ben sanki fabrikaları olan patron bi adamım da bana iş başvuru için cv gönderiyo ahmaklar ... :mad:

kurt_35li' Alıntı:

+1987

aman arkadaşlar, dikkatli olun çok kişinin başı yandı son günlerde,
- interneti bankacılığını güvenli bilgisayarlarda kullanın
- hesap hareketlerinizi sık sık kontrol edin, unutmayın hesabınızdan sadece para çekilmiyor, aynı zamanda başkasının parasını sizin hesaba aktarıyorlar sonra kendi hesapları gibi kullanıyorlar, tabi bu durumda suçlu sen oluyorsun
- kredi kartınızı garsona verip göndermeyin gözünüzün önünde pos cihazından geçirilsin
- kartınızı atm ye takmadan önce atm nin kart girişini kontrol edin yabancı bir cisim olmadığından emin olun,
- eğer işyeri sahibiyseniz ve pos cihazınız varsa gelen kartların master ve visa amblemlerinin holigramlarına dikkat edin kesinlikle yanar döner olmalı, mümkünse bir uv lambası edinin.

yukarda saydığım uyarıları lütfen dikkate alın çünkü binde bir rastlanan değil malesef son zamanla çok fazla rastlanan olaylar, kısa zaman öncesine kadar bir bankanın kredi kartı güvenlik servisinde çalışıyordum, bu şerefsizlerle çok fazla uğraştım, ve silahla kapıma dayanacak kadar da elllerini kollarını sallayarak dolaşıyorlar bu şerefsizler

Çok teşekkürler Serkan ... :good:

arkadaşlar aman dikkat.
bi hatırlatmada benden internet şubesi kullanıyosanız eft ve havale işlemleri için sms onay kodunu aktif hale getirin. böylece sizin cep telefonunuza gelen onay kodu olmadan internet üstünden havale ve eft işlemi yapılamaz..

bankalar bunun önüne nasil gececek bakalim

insanlar artık dolandırıcılığı meslek edinmiş yavv

dün bir müşterim geldi, hesabına farklı bir kişinin hesabından havale yapılmış, sonrada benim müşterinin kopyalanan atm kartıyla hesabından sanki bizimki çekmiş gibi atmden paralar çekilmiş, bu durumda ilk görünen suçlu bizim müşteri hiç yoktan dün savcılığa gitmek zorunda kaldı dolandırıcılık suçuyla...gerisini siz düşünün

Geri