Yan sinyallerin parka bağlanması???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mayday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mayday

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Evet arkadaşlar amerikan araçlarındaki gibi parklarımı yaktığımda yan sinyallerde yanıcak sinyal verdiğimde de sinyaller normal olarak yanıp sönecek.Bunu nasıl yapabilirim.İllaki röle mi koymalımıyım??

Valla ne kadar doğru bilmiyorum ama ,sinyaller cabuk ısındıgından sorun cıkarıyo plastikler zamanla kararma veya erime yapıyor diye biliyorum.orjınal iyi.

aynen bnde öle biliorum, çabuk ve çok ısındığı için plastiğini eritiyo die duymuştum...

yan sinyal derken çamurluk sinylallerindenmi bahsediyosunuz yoksa ön sinyallerden mii

çamurluk sinyali ise parklardan bi kablo çekip ayarlanıyo hiç bi sorun teşkil etmiyo

ön sinyalleri baglamak için ise çift duylu sarı ampule ihtiyacınız war bu ampulden temin ettikten sonra hiçbir sorun yaşamassınız.
eger üstündeki ampullerle yapmaya kalkarsanız sinyaller hızlı çalışır ve uzun ömürlü olmaz.

valla ben çamurluk sinyallerini diyorum..

çamurluk sinyallerinde hiçbi sorun olmuyo bende 1seneden fazla süredir baglılar ve hiçbi sorun olmadı bi elektirikçiye giderseniz parklardan paralel bi kablo çekip 2dk da halleder. parklar açıkken direk yanar sinyal verdiginiz zaman yanıp söner..

röleye gerek yok diye biliyorum. benim elektrikçim 20cm lik bir kabloyla halletti bu işi. sen bence bir oto elektrik ustasına git e t20ytl filan isterler diyahmin ediyorum. benim elektrikçim biraz abartıp yan sinyalleri değil ön sinyalleri, yani fardaki sinyalleri park yaptı. sinyal verdiğimde ise tam yanıp sönmüyor. gücü artıp azalıyor. bence 10 numara oldu. merak ettiysen bak resminide ekledim. resimde şuan parklar yanıyor. sinyalleri açtığımda ışığın gücü 2 katına çıkıp tekrar bu seviyeye düşüyor. yani sönme olayı yok. sadece parkların kapalıysa yanıp sönüyor..

n668998681_613157_7232.jpg

çift duy ampülle oluyor bu iş.zamanında doğanıma yapmıştım..düşük watlı duya park, yüksek watlı duya sinyal bağlanıyor..

bazı arkadaşlar sıcaktan kararıyor sorun oluyor demiş o ampüller LED ile değiştirirseniz hem daha güzel bir görüntünüz olur hemde hiç ısınmamış olur

Geri