yakıt tüketimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asi_036
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asi_036

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2000 cd 97 model bir opel aldım üzerinde atiker marka sıralı sistem tüp var 30 tl tüp aldım 86 km şehir içi yol yaptı biraz fazzla deyilmi ustaya gittim makinaya bağladı deyerler normalmiş dedi sizce neden olabilir

arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2000 cd 97 model bir opel aldım üzerinde atiker marka sıralı sistem tüp var 30 tl tüp aldım 86 km şehir içi yol yaptı biraz fazzla deyilmi ustaya gittim makinaya bağladı deyerler normalmiş dedi sizce neden olabilir

100 KM'de 34 lira'ya geliyor.Biraz fazla gibi ama benzinde ne kadar yakıyordu onu bilmek gerek.
Arkadaşım bu tür konular için LPG uygulamaları kısmından daha kapsamlı bilgi alabilirsin.

Çok fazla...60 liralık gazla 320 km, şehir içi yapıyor benimki en az (zavoli) yanlız arkadaşın dediği gibi konun yeri burası değil...

Son düzenleme:

LPG Filtresi tıkanmış ise fazla yakması normaldir, LPG filtresini değiştirtmeni tavsiye ederim.

Geri