Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu malum cihazları saçma sapan kanallarda sırtlanların ellerinde görüyorum bir haltmış gibi tanıtmaya çalışıyorlar.bunlardan birine yolda rastlasam kürekle dalacam.
Nadir Bey,tvlerde ürün denetimi nerdeyse hiç yapılmıyor.Bir ara sahte bal üretenlerle uğraştılar teşhir ettiler ondan sonrası foss!gene çıkmışlar utanmadan sıkılmadan polen diyorlar bal diyorlar oysa içinde gram bal yok.benim esas dikkatimi çeken bu tür ürünlere itibar eden yurdum insanları.Biz toplum olarak kandırılmaya yatkınız.uyanıklık ''0''düzeyinde.Bir öğretmen arkadaşımız ordan bal sipariş etmiş tabi ürünü alınca aynen dumurun dibini görmüş.
balderesi ) dört değil tam beş tane.bu yakıt tasarruf cihazlarını daha önce bende açmıştım forumda. ancak o zamanda işe yarar olumlu bir sonuç çıkmamıştı. yok havaya yiv kazandırıyormuşta tüm pistonlara eşit hava gidiyormuş )