Merhaba, ben 98 model 1.6 gls astra f kasa aracımı mayıs ayında aldım.Arabamda tüp yok.ilk 3 ay kadar 95 oktan kurşunsuz benzin alıyordum ve şehir içi km de 300 krş yakıyodu yani 50 tl lik benzin alıyodum 150-160 km benzin ışığı yanıyodu tekrar 95 oktan kurşunsuz benzin alıyordum 3 ay aracın yakıtı bu şekilde devam etti ve gayet memnundum hatta şehirler yolculuğa çıktım yaklasık 900 km lik yaz tatili için km de 220 krş yakıyodu ve sonrasında bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aracıma 97 oktan kurşunsuz benzin aldım aldığımda depom hemen hemen bostu 50 tl lik 97 oktanla şehir içinde 100 km de ışık yaktı inanamadım yani km de 500 krş yakmaya başladı ben yalnış ölçmüşümdür deyip tekrar 50 tl lik 97 oktan benzin aldım yine 100 km de ışık yandı sonrasında depodaki benzini harçayıp 95 oktana dönüş yaptım ama aracım 6 aydır bu şekilde bir kaç defa sanayiye götürdüm ustalar bi şey anlamadı hava filtreni değiştirdin mi falan dedıler değiştirdik yine aynı yani anlamadım bana yardımcı olursanız sevinirim benim şüphelendiğim nokta aracımın sensörlerinin bozulmuş olabilecegını düşünüyorum oksijen sensörü vb.. bandırmada ikamet ediyorum en yakın opel servisi balıkesir merkezde işim dolyısıyla fırsat bulup götüremedim arcımı yardımlarınızı bekliyorum
Son düzenleme: