Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba
aracımı calıstırdıgımda yakıt ibresi once 0 a iniyor, 4-5 sn içinde normal halini alıyor. bu neden olur??(diger göstergelerde bir problem yok).aku 3.5-4 yıllık
merhaba
aracımı calıstırdıgımda yakıt ibresi once 0 a iniyor, 4-5 sn içinde normal halini alıyor. bu neden olur??(diger göstergelerde bir problem yok).aku 3.5-4 yıllık
% 90 aküden kaynaklanıyor. aynı şey benimde başıma geldi ve hatta bazen ilk çalıştırdığımda ABS ışıgı yanıp sönüyordu. aküyü değiştirdim sorun kalmadı. büyük bir ihtimal yakında akü seni yolda bırakabilir
ibrenin hareketlenmesi gerekiyor ama 0 a dogru degil,normal yakıt degerine dogru hareketlenmeli. ben aracı calıstırdıgımda yakıt ibresi 0 a inip sonra normal degerine geliyor,bu da normal degil
% 90 aküden kaynaklanıyor. aynı şey benimde başıma geldi ve hatta bazen ilk çalıştırdığımda ABS ışıgı yanıp sönüyordu. aküyü değiştirdim sorun kalmadı. büyük bir ihtimal yakında akü seni yolda bırakabilir