Ynt: Yağmur Sensörü !..
Bence siz şu an yanlış yeri artırıyorsunuz sayın budoka. Fasılayı artırdığınızda araç sensörü devre dışı olup sürekli silmeye geçer. Sensör hassasiyeti için silecek kolundaki bileziğin kademe ayarını yapmanız gerekiyor. Belki problem bu yüzdendir. Eğer bu da değilse o zaman sensörde problem var demektir. Ama siz fasıla artırdım deyince direk silecek kolunu yukarı kaldırdığınızı düşünüyorum sanki.
,budoka link' Alıntı:yok kardeş yok... ben işin içinden çıkamadım... bu günde yağmurlu... sensör açık... silecekler yavaş kalıyo... fasıladan 1 tık hızlandırdım... bu seferde hiç durmadan siliyo... alt geçitlerde bile... bir elim silecek kolunda gidiyorum !.. eski aracımın silecek koluna belki yıllarca dokunmadım... çünkü çok güzel ayarlıyordu kendi... zaten sileceklerde ses yapıyo... iyice uyuz oldum... satıcam sonunda o olcak !
Bence siz şu an yanlış yeri artırıyorsunuz sayın budoka. Fasılayı artırdığınızda araç sensörü devre dışı olup sürekli silmeye geçer. Sensör hassasiyeti için silecek kolundaki bileziğin kademe ayarını yapmanız gerekiyor. Belki problem bu yüzdendir. Eğer bu da değilse o zaman sensörde problem var demektir. Ama siz fasıla artırdım deyince direk silecek kolunu yukarı kaldırdığınızı düşünüyorum sanki.