Yağ sorunu

tolgajj10

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracımın bakımı yaklaşıyor, bir tanıdığım aracılığıyla biraz daha ucuz motor yağı bulabilme şansım var. Acaba Castrol enduron 10w40 nasıl bir yağdır. dizel astra h aracıma uygun mudur? Yoksa Mobil 0w40 mı tavsiye edersiniz?

Mobil1 0 - 40 tam sentetiktir. Ve gerçekten iyi yağdır. Artık hemen herkes Castrol için "adı var" şeklinde söylemlerde bulunuyor. 10 40 ise yarı sentetik dedikleri normal yağın içine sentetik yağ ekleyerek elde edilen yağ dır ediye biliyorum. Mobil 10 15 lira pahaklı ama bence motorun canı. En iyisini koymakta fayda var.

Arkadaşlar merhaba. Benim de yağ değişimine 3000 km var daha fakat bugun baktım motor yağım kapkara olmuş. Akıcılığında problem yok. Acaba bu normal midir? Dizel motorlarda böylemidir? Yoksa bir anormallik varmıdır?

kararması normal bence hatta daha iyi demekki görevini iyi yapmış

Evet okudum az önce öyle diyorlar. Emermiş kurumları dizel motor yağları... O yüzden sıkıntı olmadığını gördüm...

0-40 biraz daha pahalı ve ince yağdır. kış için genelde tercih edilir. opserde orjinal gm yağ var kutusu 4 lt 30 35 tl 10/40 ben bundan alıp 7500 de değiştiriyorum. daha temiz oluyor. sizde bu şekilde yapabilirsiniz... sonuçta benim aracım standart ve ben onu sıkıştırmıyorum. bu nedenle benim için yeterli:)

Aracımın bakımı yaklaşıyor, bir tanıdığım aracılığıyla biraz daha ucuz motor yağı bulabilme şansım var. Acaba Castrol enduron 10w40 nasıl bir yağdır. dizel astra h aracıma uygun mudur? Yoksa Mobil 0w40 mı tavsiye edersiniz?

Kardesim aracin güzel Allah kaza bela göstermesin...yag icin 5w40 en iyisi senin icin..castol veya mobil..tavsiye ederim 5 -10 lira fark düsünme derim--

arkadaşlar benzinlide neyi tahsiye edersiniz.minarel katkılı alın diye söylentiler var sentetik yağlardan daha iyidir deniyor??

Geri