Yag secimi bakarmisiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BayV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BayV

VIP Üye
Bilgi Girilmemiş
bunlardan hangisini tercih edersiniz aracimda terleme olmus yag degisimi yapacagim cunku periyodik bakimini 2 ay once yaptirdimScreenshot_20181104-202545_Chrome.webpScreenshot_20181104-202648_Chrome.webpScreenshot_20181104-202125_Chrome.webpScreenshot_20181104-202450_Chrome.webp

Mobil kullanıcısı olarak mobil tavsiye ederim @BayV Ama terleme meselesini anlayamadım. Her motor bir miktar terleme yapar. Yağ degistirtecek kadar bir terleme nasil oluyor?

Mobil kullanıcısı olarak mobil tavsiye ederim @BayV Ama terleme meselesini anlayamadım. Her motor bir miktar terleme yapar. Yağ degistirtecek kadar bir terleme nasil oluyor?

silikonlardan kacak varmis yag kartelinden. o yuzden tamirci gerek yok degistirmeye gerek dedi

Ben sürekli Castrol C3 kullanıyorum. Performansından memnunum. GM yağ ile kıyaslayacak olursak Castrol ün farkını özellikle rampalarda hissedeceksiniz.

Motul....

Aynen motuk iyidir. O dediğin yerde bende de terleme var. Hiç bir sorun teşkil etmedi bugüne kadar.

Aynen motuk iyidir. O dediğin yerde bende de terleme var. Hiç bir sorun teşkil etmedi bugüne kadar.

benim oldugu yer muhafaza baya olmustu yag bakan tamircide silikondan kaciriyor dedi bende her ihtimale karsi yaptirdim

Liqui Moly yağı denemenizi tavsiye ederim. Gerçekten üst kalite bir yağdır.

Geri