2005 model Opel Corsa CDTI Essentia Easytronic araç sahibiyim. yaklaşık son 10 gündür aracımda yağ kaçağı olduğunu gözlemliyorum. Aracı kendi otoparkıma parkettiğim için bana ait olduğundan şüphem yok. Aracı 1 gün düz 1 gün ters park ettim kaçak olduğundan emin olmak için ve şüphelerimin doğru olduğunu gördüm. Özel bir opel servisine götürdüm karterde sıkıntı olmadığını contanın sıkılmasını gerektiğini söylediler, sıktılar ve ücret almadan gönderdiler fakat 1-2 gün gözlem altında tutun tekrar ederse yine getirin dediler. aldığım gün ve sonraki 2 gün devamlı olarak kaçak devam ediyordu. bugün tekrar götürdüm motoru indirelim dediler. akşama arayarak aracın hazır olduğunu karterde ki bir civatanın etrafından sızıntı yaptığını ve arızanın giderildiğini söylediler ve yine ücret almadan gönderdiler. akşam eve geldim aracı park ettim birkaç saat sonra kontrol ettiğimde yine hafif bir kaçak olduğunu gördüm. özellikle park ettikten sonra kaçak var gibi. konu ile ilgili fikir verebilecek olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.