- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her yağ eksilten motor için, hemen motorun acilen rektefe yapılması gerekir demek yanlış. Tereddüte düştüğün zamanlarda kendine şu soruyu sor. Bu aracı imal eden firma elemanları ile bana bunu söyleyen ustanın teknik bilgisi aynı mı? Daha araca elini bile sürmeden, anlatılanlar doğrultusunda hemen rektefe için kolların sıvanmasının arkasında bir rant olabilir mi?Şimdi anlamadığım nokta bu konuda ustalarımızmı haklı yoksa firmamı haklı yoksa kullanımdan kaynaklı hataları kronik hata dediğimiz gibi buda opelin kronik bir sorunumu acaba![]()
Teşekkürler Savaş abi.Gm veya Castrol ile devam edeceğim.Ben GM kullanıyorum, memnunum. Zaten bu tür yağların kalitesi üç aşağı beş yukarı aynıdır. Bir marka belirle o markayı bir iki kere kullandıkdan sonra yağ tüketimini kontrol et, büyük ihtimalle yağ sarfıyatında azalma olacaktır. Zaten hemen motor yaptıramam diyorsun, zamana ihtiyacın olduğuna göre denemende fayda var. Boşuna katkı maddesi kullanma da gerek yok. Tek yapacağın aynı değerde ve aynı markaya ait yağı kullanman. (ara ara yağ seviyesini kontrol etmeyi unutma)