- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kac numara yag kullaniyorsunuz? motor sogutma suynuzda yag karisimi varmi? birde motoru ilk calistirdiginizda rüzgarsiz aydinlik bir ortamda motor üst kapak kenarlarini dikkatlice kontrol edin duman cikacakmi
kışın iyi ama 10-40 türkiye için yazları ince kalabiliyor yazın ben 15-50 derim bunu yaparken biri yarı sentetiğe de bakmam çünkü eskiden sentetik yağ üretilmemişkende otomobiller 300 bin deviriyordu 1 milyon deviren mercedesler vardı sentetik koymaya başladıkta ne oldu artık ortalama 500 bin mi yapıyoruz, ama sentetik diye iki misline sattıkları yağlar sayesinde firmaların yaptıkları karları bir düşünelim isterseniz.
Ben motorda değilde dişlilerde ötme yapmaması ve viteslerin kolay geçmesi açısından kaliteli yağları mantıklı buluyorum veya 10.000 devirler çeviren bir otomobile sahipsem veya turbo dizel bir otomobile biniyorsam turbonun sağlığı açısından sentetik kullanırım diğerlerine bence hiç gerek yok