y a r d ı m

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan srkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

srkn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracım vectra 97 cd (lpg) son günlerde aracım çalışmıyor marşa bastığımda çalışır gibi oluyor devir 500 civarında biraz gezinip stop ediyor (araç normalde önce benzinle çalışıyor.aracı lpg de gaz vererek çalıştırabiliyorum) bir usta bunun benzin pompasından kaynaklandığını söyledi (bakmadan, tarif üzerine) daha önce de benzin azken aynı sorun birkaç kez olmuştu ancak bugün 60 ytl'lik benzin aldım ama sorun hala devam ediyor.

Böyle birşey daha önce başınıza geldi mi? Yardımlarınızı bekliyorum...

Şimdiden teşekkürler...

benzin pompası arızalı anlatılan bilgilere göre çalışmaması bu sebepten çünkü önce benzinde çalışması gerekiyor sonra lpg ye geçmesi gerekiyor istersen depon dolu olsun bezin pompası benzini pompalamadıktan sonra farketmez.

benzin pompası arızalı anlatılan bilgilere göre çalışmaması bu sebepten çünkü önce benzinde çalışması gerekiyor sonra lpg ye geçmesi gerekiyor istersen depon dolu olsun bezin pompası benzini pompalamadıktan sonra farketmez.

sorun benzin pompasıymış değiştik düzeldi. tşk.

fiyat ne aceba?

Sorunun benzin pompası değiştikten sonra son mu buldu yoksa azaldı mı? Kaç senedir aracınız LPG li?

Halen daha ilk çalıştırmada rolanti dengesizliği devam ediyorsa, LPG ayarlarınıza baktırmanızı tavsiye ederim..

randımanlı olmadı derken sorun aynımı??

mutlaka orjinal taktırın yan sanayii ürün tekrar arıza yapıyor

randımanlı olmadı derken sorun aynımı??

araç 2.5 senedir lpg li lpg ile 40.000km yaptı. Evet sorun aynı yapılmsından sonraki gün aynı sorunu tekrarladı ancak 2-3 gündür sorunsuz çalışıyor, ben de şaşırdım. Ayrıca takılan pompa orjinal (çıkma ).

Geri