Xenon Konusunda Deneyimleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kamikaze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yalnız bu renk tonu olayı her marka her modele göre degısır.Birde xenonlar ılk acıldıgında farklı 1 dk sonra farklı renk oluyor.

6000 e göre bu renk baya yeşil gibi ama kötü duruyor desem yalan olur.Normalde 6000 k çok açık buz mavi oluyor.

Edit: Tekrar baktım sanırım fotograf ılede alakalı cep teli ile cekılmıs sanırım karsıdan gelen özellıkle parlak ısıklarda böyle algılıyor canlı görmek lazım ama güzel ışık şiddeti.

30000 K al derim ama :D

http://www.preissdesign.com.br/advanced/av15000k.htm

bi göz at yan tarafta her modeli var tek tek bakabilirsin

sitede 6000 k için söylenenler

6000K olan 3x 5000K göre geleneksel halojen ışık ışık çıkışı ve biraz daha az ışık çıktısı yaklaşık 2800lm çıkışı vardır. Her ne kadar biraz daha az ışık çıkışı varsa, bunun çok zor fark hafif hafif renk saf beyaz ışık yayan mavi ve mor. Lütfen dikkat: en müşterileri yüksek K (Kelvin sıcaklık) gets it parlak, ama aslında, onun karşısında yaygın bir yanlış kanı var. K derece ters ışık çıkışına, bu nedenle K düşük ışık verimi parlak orantılıdır. Ayrıca Xenon ve soğutucu çalıştıran geleneksel halojen, bu nedenle konut erimeyen fazla.

8000 k için söylenenler

8000K hangi 3x 6000K göre geleneksel halojen ışık ışık çıkışı ve biraz daha az ışık çıktısı yaklaşık 2550lm çıkışı vardır. Süre biraz daha az ışık çıkışı varsa, 6000K daha bluer ışık yayar. Lütfen dikkat: en müşterileri yüksek K (Kelvin sıcaklık) gets it parlak, ama aslında, onun karşısında yaygın bir yanlış kanı var. K derece ters ışık çıkışına, bu nedenle K düşük ışık verimi parlak orantılıdır. Ayrıca Xenon ve soğutucu çalıştıran geleneksel halojen, bu nedenle konut erimeyen fazla.

Bu arada arkadaslar amacım burda konu kirliliği yapmak- altı üstü 200 TL lik bir xenon ücretini gözümde büyütmek-sizleri mesgul etmek veya oyalamak değill herkesten farklı yorumlar güzel düşünceler farklı bilgiler edinmek ve diger arkadaslarımızında bu konudan yararlanmasını saglamaktı bunun için konuyla ilgilenen tüm arkadaslardan tekrar tekrar TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Bu arada bir cok firma aradım diyorum
-- abi en uygun K nedir diorum
--8000 K kardeş
-- hmm anladım
--Peki abi 6000 K var mı
--Yok kardeş
sanırım herkess elinde olanı tutturmanın peşinde piyasada

6000 K lar cok sık durmus ve gayette los bi mavi ton algıladım ben dogru mu sizcede ;)

evet hafif mavi bir ton vardı,şu anda 8000k var o daha mavi tonlarda.zaten ampülü istediğin zaman değiştirirsin ,bu kelvin olayı tamamen ampülle alakalı diye biliyorum.

Aynen öle ya saten karar 8000 K alıp ebaydan felanda 4300 K ampül tedarik edip kısları 4300 K yazları 8000 K takılcasss ;)

selam arkadaslar ben 2-3 kere xenon deiştirdim hep 8000 kelvin aldım ama hiç mavi ile alakası olmadı hep beyazdı 6000 kelvin gibi ama bazı 8000kelvinler gördüm asırı mavi yanıyodu o nasıl oluyor 10000kelvin taktıtcam mavi olacagından yine süpeliyim bide az aydınlatcak die korkuyorum ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz.

xenon

selam arkadaslar ben 2-3 kere xenon deiştirdim hep 8000 kelvin aldım ama hiç mavi ile alakası olmadı hep beyazdı 6000 kelvin gibi ama bazı 8000kelvinler gördüm asırı mavi yanıyodu o nasıl oluyor 10000kelvin taktıtcam mavi olacagından yine süpeliyim bide az aydınlatcak die korkuyorum ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz.:sorry:

selam arkadaslar ben 2-3 kere xenon deiştirdim hep 8000 kelvin aldım ama hiç mavi ile alakası olmadı hep beyazdı 6000 kelvin gibi ama bazı 8000kelvinler gördüm asırı mavi yanıyodu o nasıl oluyor 10000kelvin taktıtcam mavi olacagından yine süpeliyim bide az aydınlatcak die korkuyorum ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz.

Öncelikle üye arşivinde kendinizi tanıtmanız lazım..
Hem mavi olsun hem çok aydınlatsın diye bişey yok standarttır xenonlar.Ben 9 ay 12000k kullandım tamam 8000k kadar iyi aydınlatmıyor ama öyle çok çokta kötü değil..

m tech al kafan rahat olur

Geri