http://www.preissdesign.com.br/advanced/av15000k.htm
bi göz at yan tarafta her modeli var tek tek bakabilirsin
sitede 6000 k için söylenenler
6000K olan 3x 5000K göre geleneksel halojen ışık ışık çıkışı ve biraz daha az ışık çıktısı yaklaşık 2800lm çıkışı vardır. Her ne kadar biraz daha az ışık çıkışı varsa, bunun çok zor fark hafif hafif renk saf beyaz ışık yayan mavi ve mor. Lütfen dikkat: en müşterileri yüksek K (Kelvin sıcaklık) gets it parlak, ama aslında, onun karşısında yaygın bir yanlış kanı var. K derece ters ışık çıkışına, bu nedenle K düşük ışık verimi parlak orantılıdır. Ayrıca Xenon ve soğutucu çalıştıran geleneksel halojen, bu nedenle konut erimeyen fazla.
8000 k için söylenenler
8000K hangi 3x 6000K göre geleneksel halojen ışık ışık çıkışı ve biraz daha az ışık çıktısı yaklaşık 2550lm çıkışı vardır. Süre biraz daha az ışık çıkışı varsa, 6000K daha bluer ışık yayar. Lütfen dikkat: en müşterileri yüksek K (Kelvin sıcaklık) gets it parlak, ama aslında, onun karşısında yaygın bir yanlış kanı var. K derece ters ışık çıkışına, bu nedenle K düşük ışık verimi parlak orantılıdır. Ayrıca Xenon ve soğutucu çalıştıran geleneksel halojen, bu nedenle konut erimeyen fazla.
Bu arada arkadaslar amacım burda konu kirliliği yapmak- altı üstü 200 TL lik bir xenon ücretini gözümde büyütmek-sizleri mesgul etmek veya oyalamak değill herkesten farklı yorumlar güzel düşünceler farklı bilgiler edinmek ve diger arkadaslarımızında bu konudan yararlanmasını saglamaktı bunun için konuyla ilgilenen tüm arkadaslardan tekrar tekrar TEŞEKKÜR EDİYORUM.
Bu arada bir cok firma aradım diyorum
-- abi en uygun K nedir diorum
--8000 K kardeş
-- hmm anladım
--Peki abi 6000 K var mı
--Yok kardeş
sanırım herkess elinde olanı tutturmanın peşinde piyasada