X-enon yardımmmm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kandemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kandemir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba

Astramıza X-enon taktırmak istiyoruz fakat x-enon ile ilgili hiç bilgim yok.
Astramız daha 1 aylık bile değil garanti bozulmaması için serviste yaptıracağım.Nasıl birşey taktırmalıyım maliyeti ne olur?
Şimdiden teşekkürler.

Ynt: X-enon yardımmmm

Bu tarz donanımları araç alırken orjinal alınması gerektiğini düşünüyorum. Çünki daha sonradan takılan xenon farlarda sisli ve yağmurlu havalarda ciddi görüş kaybına neden olabiliyor. Orjinal astranını afl sinin taktırtmak istediğnizde de bildiğim kadarıyla farın tanesine 1500-2000 TL gibi ücret istendiğini, ama aracın üzerinde gelen orjinalindeki gibi 9 farklı aydınlatma modu ve merceklerin hareketi gibi özelliklerin çalışmadığını biliyorum. Benim bilgim en azından bu şeklide bu tarz bi uygulama yapan arkadaşlar daha sağlıklı bilgi verebilir.

servıste garantı bozulmaması adı altında baya bı fıyat farkı oluyor aynı ıslemı dısarıda daha ucuza yaptırabılırsınız ama phlıps photon onerırım cenbass lı olması gerekıyor arıza vermemesı acısından

sevko61 link' Alıntı:
servıste garantı bozulmaması adı altında baya bı fıyat farkı oluyor aynı ıslemı dısarıda daha ucuza yaptırabılırsınız ama phlıps photon onerırım cenbass lı olması gerekıyor arıza vermemesı acısından

DarthWider link' Alıntı:
Bu tarz donanımları araç alırken orjinal alınması gerektiğini düşünüyorum. Çünki daha sonradan takılan xenon farlarda sisli ve yağmurlu havalarda ciddi görüş kaybına neden olabiliyor. Orjinal astranını afl sinin taktırtmak istediğnizde de bildiğim kadarıyla farın tanesine 1500-2000 TL gibi ücret istendiğini, ama aracın üzerinde gelen orjinalindeki gibi 9 farklı aydınlatma modu ve merceklerin hareketi gibi özelliklerin çalışmadığını biliyorum. Benim bilgim en azından bu şeklide bu tarz bi uygulama yapan arkadaşlar daha sağlıklı bilgi verebilir.

thnxx

sevko61 link' Alıntı:

Formda bu tarz uygulama yaptırtan arkadaşlar var ama genel olarak orjinal afl farları internet üzerinden yada farklı yollardan temin edip bu konuda bilgisi olan ustalara montajını yaptırıyorlar bu şekilde servise göre daha makul fiyatlara bu işi halledebiliyorlar. Arkadaşında dediğin gibi servisler yedek parça fiyatından hesaplayıp işçilik vs ekleyip ciddi rakamlar çıkarabiliyorlar.

Formda yaptırtan arkadaşlara mesaj atarsanız sanırım doğru bilgiyi alabilirsiniz.

DarthWider link' Alıntı:
Formda bu tarz uygulama yaptırtan arkadaşlar var ama genel olarak orjinal afl farları internet üzerinden yada farklı yollardan temin edip bu konuda bilgisi olan ustalara montajını yaptırıyorlar bu şekilde servise göre daha makul fiyatlara bu işi halledebiliyorlar. Arkadaşında dediğin gibi servisler yedek parça fiyatından hesaplayıp işçilik vs ekleyip ciddi rakamlar çıkarabiliyorlar.

Formda yaptırtan arkadaşlara mesaj atarsanız sanırım doğru bilgiyi alabilirsiniz.
ben farı degıstırmeden xenon takmas ıcın yorum yapmıstım ama afl far ıle degıstırmek ıstıyorsa bende herturlu yardımcı olabılırım cunku bende yaptırmıstım afl far enjoy plus aracıma  :)

Dışarıda yaptırmak sorun değil amacım garantiyi bozmamak.

Ayni islem icin 2 - 3 gundur odak tarik tuncla gorusme halindeyim orjinalleri ebeyce fazla cikma alip deneyelim dedik cikma alicagim farin sadece lefletini kullanabilicegimizin farkina vardik.. baya bi islem gereken bir konu helede bi xenon olmasini istiosaniz cok is var demek .

Sevko 61 senin cihan cma ya verdigin farlari kaca ve ne kadara mal oldugunu ogrenebilirmiyim acaba . Bide herhalde kendi farlarini cikarip senden aldiklari direk takmis baska bir islem yapmadan bu k9nuda bilgini ben alabilirim.

kardesım ben farı cıkma aldım tesısatını ayarladım ve merceklerını degıstırmıstım uzn kısa olarak calısıyordu sorunsuz suan 1500 cıvarı tutar sanırım ama selektor yapmıcam dersen daha ucuza mal edebılırız ıstersen

sevko61 link' Alıntı:
kardesım ben farı cıkma aldım tesısatını ayarladım ve merceklerını degıstırmıstım uzn kısa olarak calısıyordu sorunsuz suan 1500 cıvarı tutar sanırım ama selektor yapmıcam dersen daha ucuza mal edebılırız ıstersen

Bu konuyu seninle konussak iii olr sanirsam bi ara bulustugumuzda cunki tarikla en son bugun konstum cikma cosmo farlari 800e  bulduk xenon -bi xenon tesisat felan 1800-1900 mal edwriz dedi. Bende simdilik vaz gectim kisacasi cma daki gibi kullanmak istiorum afl haric sanirsam oda

Geri