Vurup Kaçtı Astrama

okannacar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bu sabah Halıcıoğlu köprüsünün üzerinde sakin bir seyir halindeyken bir şehir magandası şerefsiz makasa girip aracıma çarpıp kaçtı o an bindiğim arabaya şükrettim zerre kendisini bozmadı araç bu arada aracım astra j 2012 , tabiki moralim biraz bozuk bu şerefsizi nasıl bulucam inanın arabadaki hasardan çok şerefsizin çarpıp kaçmasına sinirlerim çok bozuldu

Ekli dosyalar

• IMG-20140201-WA0003.webp
    IMG-20140201-WA0003.webp
    45.6 KB · Görüntüleme: 207
  • IMG-20140201-WA0004.webp
    IMG-20140201-WA0004.webp
    34.2 KB · Görüntüleme: 206
Ynt: Vurup Kaçtı Astrama

Plakayı almadıysan zor

Geçmiş olsun plakayı alamadınızmı ?

Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Malesef şerefsiz bol

köprüde kamera vardır polise ihbarda bulunun.Ayrıca bana öyle biri çarpacak ve kaçacak gerekirse arabayı perte çıkarırırm peşinden gider indirir komaya sokana kadar döverim.Bir Adanalının arabasına çarpabilirsin ama asla kaçamazsın  8)

öncelikle çok geçmiş olsun allah beterinden sakınsın inş. mobeselerden birşey çıkarmı acaba?

geçmiş olsun ,eğer köprü üstü mobese varsa veyahut köprü çıkışında olay saatine göre bakıp tespit ettirebilirsiniz.

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Öncelikle savcılığa suç duyurusunda bulunun, çarpıp kaçma olayını saatleriyle birlikte aracın teşhise elverişli hatırladığını özelliklerini belirtin illa ki mobese veya güvenlik kamerası vardır. Gerisinin zaten icraya kadar yolu var.

Arkadaşlar plakası alamadım ama cezasını çekmesi için elimden geleni yapmaya çalışıcam araçta çocuk olabilirdi , bayan bir sürücü olup kontrolü kaybede bilirdi panik yapıp ,

çok geçmiş olsun. sağlıklı bir şekilde burada bizlerle birliktesiniz ya gerisi önemli değil. en büyük kazanız bu olmuş olsun. bir diğer yandan köprü üzerinde kontrol amaçlı kayıt sistemleri vardır. oradan bir sonuç çıkacaktır.

Geri