Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
siz otomatik vites araba kullanmayı bildiğinizden emin misiniz? hem yokuş çıkacaksınız hemde araç düz yolda gider gibi vites değiştirecek öyle mi? yaa arkadaş bu iş düz viteslide bile böyle değilken bırakda vites değişimleri daha yüksek devirde yani daha fazla güç üretildiğinde, daha fazla tork sağlandığında yapsın. gaz pedalı konumu, yol eğimi ve aracın yük durumu vites değişimlerini etkiler. bunun yanında kullandığın aracın güç/tork grafiğini incelemeni öneririm. altınızda ki araç 200hp'lik değil malesef
bu arada siz kesinlikle OPEL marka aracınızı satın ve OPEL'den kurtulun. OPEL markasını sizin gibi kötüleyerek varolan piyasasını düşüren kullanıcılarla işi olmasın, olmasın ki araçlarımızın gerçek değeri ortaya çıksın...
Düz yolda 3200 de vites değiştirir mi bi insan hemde 1 de tamam onu geçtim
Manuel olarak 2 den 1 e atsam patinaja sarıcak sonra bi fren arkadaki sana patlatcak. Opelin otomatiğinden ve motorundan şikayetciyim konfor ve donanımdan asla opel düşmanıda değilim.
Düz yolda 3200 de vites değiştirir mi bi insan hemde 1 de tamam onu geçtim
Manuel olarak 2 den 1 e atsam patinaja sarıcak sonra bi fren arkadaki sana patlatcak. Opelin otomatiğinden ve motorundan şikayetciyim konfor ve donanımdan asla opel düşmanıda değilim.
Bir kaç forum sitesinde okudum adamlar masraf çıkarması durumunda 7000TL masraf çıkardığı şeklinde yazılar okudum korkmadım dersem yalan olur boru değil yani 7000 TL EDC CWT bu sistemlerde aslında güzel.
Opelde easytronic Şanzımandan bıktım diğer tam otomatik şanzumanda pek iyi değil fakat dsg Hem kickdown hemde Normal kullaımda aşırı başarılı derim. Niye soğudum mesela Antalya 100.yılda alt geçitten geçiyoruz tam çıkışda trafik sıkışık ve durmam gerekiyor neyse tam yokuş başlangıcında durdum.dörtlüyü yaktım yavaş gelsinler diye neyse işte az ilerledi baya ortalara gelicez araç 1e attı 2 de yokuşta dip gaz basıyorum yok. sporta bastım yine yok. Dedim yapacağınız arabayıda fitesinizide (vites.) ta. ..........
Dedim KRedisi bitsin satıcam direk. 20 bin km oldu daha yeni. seneye 40 bin anca
Ayrıca 2 ye atarken 3200 civarında attı 2 ye.