Vites topuzu aydınlatması

ömerfaruk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Hobi forum sitesindeki bir arkadaş yapmış, vites değişimine göre farklı led yanıyor, gerçi aracı focus ama kendi sitesinde yaptığı farklı uygulamlar var.

http://www.muratdere.com.tr/index.php/vites-topuzuna-goesterge

opeller zaten karmaşık arabalar abi,daha fazla elektronik aksam ekleyip daha kompleks hale getirmesek :)
şaka bi yana,şık olmuş.beğendim.

Site açılmıyor ama ledle rakam yazıyorsa, bir bağlantısı yok. Gyro ile elektronik olarak çözüyor. İlk olarak vitesleri tanımlıyorsun, konumlarını kaydediyor, ona göre yazıyor.

Düzeltme: şimdi açıldı, farklı bir uygulama olmuş

Daha önce Audi 100 de görmüştüm, araç eski ve özel üretimdi, sadece aydınlatma vardı, Vitese göre led yanması ilginç fikir.

evet başarılı bir çalışma olmuş.

gayet güzel bence.zor ve müstesna bir çalışma.

bende daha çok özelik katmayı seviyorum fakat daha üst özellik katacak şeyler mesela cruse
control ,yağmur sensörü gibi ,fakat yapan arkadaşa bravo diyorum kendisi birşeyler yapmış

arkadaşın eline sağlık belli çok meşakatli bir iş.. ama ben beğenmedim geri vites dışında hiç bir vitez belli olmuyor sadece vites atarken bir ışık yanıyor o kadar geri vitesde bir R harfi çok belirgin olmuş o kadar..

hoşuma gitti çalışma, geçenlerde başka bi yerde denk geldim, ekrana yazıyodu vitesi, asansörlerin kat gösteren numaratöre buna benzer swiç lerle yapmıştı, şimdi hatırlayamadım siteyi, o da güzeldi ama boş zamanın varsa uğraşabileceğimiz bi çalışma,,,,

hoşuma gitti çalışma, geçenlerde başka bi yerde denk geldim, ekrana yazıyodu vitesi, asansörlerin kat gösteren numaratöre buna benzer swiç lerle yapmıştı, şimdi hatırlayamadım siteyi, o da güzeldi ama boş zamanın varsa uğraşabileceğimiz bi çalışma,,,,
Ekranda yazması daha şık olur, arkadaşın bu iş için çok emek verdiği kesin ama ben beğenmedim.

Geri