vites körüğünü kendim değiştirebilirmiyim acaba??

Ban Astra mın vites körüğünü değiştirdim. gidip bi dericiye verdim aynısını kesip biçip hazırladılar eskisinden çok daha güzel ve orjinal yaptılar tavsiyem şu ki gidip dericiye verip onlara yaptır benimki 15 YTL ye mâl oldu ama çok şık duruyor şuan. kendinde takabilirsin ama dikkat et aynısını yapsınlar.

ben vites ve el freni örüğünü değiştirdim.ayrıca bağajıda komple kaplama yaptık deri.toplam 20 ytl verdim.memnunum sorunsuzum...

Bagajı nasıl ve neresini kaplattın hakketten?
merak ettim bi foto felan varsa koysana bi bakalım

bagajı deri kaplatmak pek mantıklı gelmedi bana. ıslak bi şey koyduğunuzda daha çabuk buğulanma yapar ve ayrıca deride kokar bu sayede de

20 lıraya o derı degıldır arkadasım pandızot yada sunı derımsı bısey olabılır
ancak unutmakı bagaja bısey koyup aldıgında sokulup dokulebılır
cok kalıtelı halı kaplamak daha hos oluyor

ben hem elfreni hemde vites kolu körüklerini ;ön direklerle birlikte tavanı ve arka panzotu deriyle kaplamıştım ;körüklere yarım metre siyah deri almıştım ;6 ytl idi zaten ballyi tavan için al mıştım ordan biraz sürdüm;yan sanayisi ucuzmuş;bilseydim körüklerle uğraşmazdım....

ben hem elfreni hemde vites kolu körüklerini ;ön direklerle birlikte tavanı ve arka panzotu deriyle kaplamıştım ;körüklere yarım metre siyah deri almıştım ;6 ytl idi zaten ballyi tavan için al mıştım ordan biraz sürdüm;yan sanayisi ucuzmuş;bilseydim körüklerle uğraşmazdım....

Görünüm nasıl oldu peki?

bende değiştirmiştim astra f için.bundan birkaç ay önce aksaraydan 10 ytl ye almıştım.

20 lıraya vıtes ve elfrenı aldım adam taktı sorun yok o bana arabayı satana kadar gıder sanırım

Görünüm nasıl oldu peki?

görünüm gayet güzel oldu ;sonuçta ben yaptım:);ama fiyatlara bakılacak olusa körüklerle uğraştığıma değmemiş...

merhaba. hiç vites körüğü değiştiren oldumu. aracım vectra b
baya bi derisi aşındı. piyasadan alıp kendim değiştirebilirmiyim. nasıl değiştirilir bir bilgisi olan varmı??
elbette değiştirmesi çok kolay yukarıya doğru çekince çerçevesiyle bir çıkıyor yenisini yerleştirip takıyorsun karmaşık bişey değil.

Geri