Vınnnnnnnnnn

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan renkli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benzin pompasının sesini tarif ediyorsunuz sanki

göğüsten gelen bir ses,ustanın biri teypden demişti bir ara ama arkadaşların dediği gibi bilgisayar kapanması gibi bir ses

teyp den geliyor. kontağı tamemen kapatığında tık diye kontak pimi yerine oturmuş olmalı

Hastaydım bir kaç gün yazamadım. G kasa Astra, Dijital klima, otomatik vites...

Ses teyp zaten kapalı olduğunda geliyor. Yani o değildir diye tahmin ediyorum...

ben 1 ay kadar önce astra sahibi oldum. aynı ses bende de var. aracı söndürdükten sonra geliyor. hatta araçtan hemen inerseniz dışarıdan da duyabilirsiniz. ben bu sesi servise sorduğumda digital klimalı araçlarda olan bir ses olduğunu, araç ilk çalıştırıldığında havalandırma kanallarına hava aldığını, söndürünce de bu havayı boşaltırken çıkan ses olduğunu söylemişlerdi. flap diye birşeylerden bahsetmişti.

ben 1 ay kadar önce astra sahibi oldum. aynı ses bende de var. aracı söndürdükten sonra geliyor. hatta araçtan hemen inerseniz dışarıdan da duyabilirsiniz. ben bu sesi servise sorduğumda digital klimalı araçlarda olan bir ses olduğunu, araç ilk çalıştırıldığında havalandırma kanallarına hava aldığını, söndürünce de bu havayı boşaltırken çıkan ses olduğunu söylemişlerdi. flap diye birşeylerden bahsetmişti.

Teşekkür Ederim...

digital klimadan...

teşekkürler.

ayrıca servisiniz de hem bilgili hem de ilgiliymiş.
çoğu servis bu ince detayı bilmez ve "sakıncası yok binmeye devam edin" tarzı bir lafla geçiştirirdi..

diğital klimanın elektronik devreyi havalandırmak için üstünde fan var. onun sesidir. pislik toplamıştır, o da ses yapıyordur..

teşekkürler.

ayrıca servisiniz de hem bilgili hem de ilgiliymiş.
çoğu servis bu ince detayı bilmez ve "sakıncası yok binmeye devam edin" tarzı bir lafla geçiştirirdi..

İzmir'de aklı başında, tutarlı ve ilgili özel ve yetkili servis isimleri yazar mısınız arkadaşlar...

Geri