Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son olarak bobini değişince düzeliyomuş ölee yazdı arkadaşlar.Ama du bakam biraz zaman geçsin onlar yazmazlarsa evet arızayı gerçekten kesti(teklemeyi yani) o saman bisde değiştiriris
mrb arkadaşlar tekrardan herkese benm bi sorun daha olcak sizleree benm wectramda abs lambası arasıra yanıyo bunn nedeni ne olabilir sizce?? birde abs lambası yandığı zaman abs dewreye girmiyor demi öleee biliorum çünkü ben yardımlarınız için şimdiden tsklerr
mrb arkadaşlar tekrardan herkese benm bi sorun daha olcak sizleree benm wectramda abs lambası arasıra yanıyo bunn nedeni ne olabilir sizce?? birde abs lambası yandığı zaman abs dewreye girmiyor demi öleee biliorum çünkü ben yardımlarınız için şimdiden tsklerr
arkadaşlarr bgn benzinde kullandım aracımı sanki çekisi biras ağır gibi geldi yani lpgde daha seri gidiyor arabam bana ölee geldi sizce bunn nedeni nedirr