vectram gitti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karabek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun abi en kısa zamanda fotolarını bekliyoruz....

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın..

99 model 1.6 gl mi 13500 e verdim arkadaslar otomatik bi araba bakıyorum yardımcı oyursanız sevinirim

arabamı sabah verdim aksam 2000 model astra cd aldım otomatik vites artık bende otomatiklendim arkadaslar arabalar tip olarak benziyorlan ama vectra ile astranın sürüs olarak hiç alakası yok bilginiz olsun

abdulkadir abicim hayırlı olsun yeni aracın güle güle kullan. temmuzda bi buluşma yaparız artık yeni aracı görmüş oluruz. serkan kardeşimede söyledim temmuz başında trabzonda olacağımda ;)

hayırlı olsun ...

hepinize tesekkürler arkadaslar maden 1907 vectra coswort bahadır hepinize tesekkür ederim temmuzda görüsürüz bahadırım sercan sana da tesekkürler kardesim atacam resimleri en kısa zamanda

Hayırlı olsun marak ettim eski arabanın sıkıntısımı vardı yoksa sadece otomatik vites olsun diyemi değiştirdiniz

Hayırlı olsun marak ettim eski arabanın sıkıntısımı vardı yoksa sadece otomatik vites olsun diyemi değiştirdiniz

hanıma bi türlü vectra yı kullandıramadık iskence ediyordu arabaya ikisini kurtarmak istedim arabamdan memnundum bu daha donanımlı ama yüksek hızlarda virajlarda vectrayı aradım

O zaman yenge ile beraber hayırlı günlerde kullanın. Vecta nın tabi başkadır hele birde b2 olursa bambaşka.

Hayırlı olsun abi, kazasız belasız binersiniz inşallah. Astra kaça mal oldu?

Geri