vectra motor tesisatı...yardım

kahramantürk55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar selam arkadaşlar motor tesisatındaki kablolar bozulmuş pilastikleri dökülüyor ve kablolor birbiriyle temas halinde araba yatıyor.ne yapmam gerekir ustalar tesisat değişecek diyorlar yokmu bunu bi çaresi...

tesısatı degıstırmene gerek yok tamır ettır tek tek makaronlat ve sardır fıslerı ndıplerıne kesınlıkle makaron koydur. sorun kalmayacaktır cok basıt bı ıslem ben sureklı yapıyorum. çok bozuk olanları yenı kablo ılave ettır .yada cıkma bı tesısat al. tesısat onarımanı 100 ytl cıvarı verebılırsın.
cıkma temız tesısat var ıstersen yardımcı olaurum

Son düzenleme:
demek ki kronik bir sorun benim vectradada oldu onuda araba normal çalışırken devir saati sürekli oynuyordu araba sönüyordu falan filan,sonra elekrikçime gittim,kabloları gösterdi hepsi kavrulmuş,plastikleri erimiş daha kötüsü tellerde bitmiş,hepsini yenilerim dedi,bütün kabloları aynı ölçüleriyle değiştirdi 1 saatte halletti,ücret 50 ytl,hala sorunsuz kullanıyorum

demek ki kronik bir sorun benim vectradada oldu onuda araba normal çalışırken devir saati sürekli oynuyordu araba sönüyordu falan filan,sonra elekrikçime gittim,kabloları gösterdi hepsi kavrulmuş,plastikleri erimiş daha kötüsü tellerde bitmiş,hepsini yenilerim dedi,bütün kabloları aynı ölçüleriyle değiştirdi 1 saatte halletti,ücret 50 ytl,hala sorunsuz kullanıyorum

50 ytl miiiiiiii....ben uzaydayım ozaman...astronomik bi fark var. benim usta tesisat değişecek yenisi 1800 ytl artı işçilik,çıkma 800 artı işçilik.tamirat ist gidecek 550 ytl artı işçilik burda işçilikte 300-500 ytl arası:mad::mad:

sadece yuhh diyorum,sanki 5 katlı binanın elektrik tesisatını çekecek,dostum iyi bir elektrikçi bul hallet işini!yazık günah ya istenen fiyatlar,servisteki elektrikçi arkadaştı o bile 100 ytl hallederiz demişti,bende daha samimi olduğum sanayideki ustama gittim,halletti süper oldu ,yaptıralı 3-4 ay oldu ,bence iyi araştır derim

Senin sorunun aynısı benim sattığım vectrada'da vardı bende kabloları yeniledim kurtuldum. Herhalde kronik bir sorun.

kesinlikle o kadar mühendisler çalışıyor araba yaparken ama kabloları hem motora yakın koymular ve oradan gelecek ısı içinde herhangi bir yalıtım yapmamışlar,ilginç gerçekten

Geri