Yaklaşık 3 ay önce 2001 Model Vectra CDX aldım. aracı aldığımda alttan gelen sesler yüzünden araça binesim bile gelmiyordu. aldığımın ertesi günü hemen tamircime gittim. alt takımlarda değiştirmediğim parça kalmadı. amortisör ve takozlarıda değiştirdim. düz yolda hiç ses almıyor. çukura girince aşırı rahatsız edici bir seste gelmiyor. fakat kasisli yollarda araç lok lok gibi tok bir ses çıkarıyor. hızlı giderken daha çok geliyor. bu ses aracımın sağ tarafından ve orta kısmına doğru geliyor. sağdan geldiğinden eminim ama ortadan da hissediyorum yani soldan herhangi bir ses yok. sessiz bir mekanda aracın sesini dinliyorum. düz yolda ses yok ama tırtıklı ve kasisli yolda araç kımıldayınca bile lok lok bir ses geliyor (tabi araç yavaş kımıldadığı için bu ses az duyuluyr hızlıyken bariz şekilde duyuluyor). alt takımlarda değiştirmediğim 1 yada 2 parça kaldı zaten onlarada noral dedikleri için değiştirmedim. ön viraj demir lastiklerini de değiştirdim. fakat gelen parçanın iç çapı biraz dar. çıkarttık bir kaç tane daha viraj demir lastiği denedik hepsi dar geldi. şuanda üstündeki dar olanı (2-3 mm. kadar) tamircim bu sesin viraj demir lastiğinden kaynaklanabileneciğini söylüyor ama bana pek inandırıcı gelmedi. bir fikri olan varmı