Vectra cdx ön konsol sökülmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cevo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş

nasıl sökülüyor arkadaslar bilen varmı acaba üzeri maun kaplama digital klimanın en soldaki sıcaklık ayar düğmesinin arkadan ısısgı gecmiş onu yapmak için

kenarların tırnaklı...

tırnaklı ama kenarların sokmadıım sey kalmadı zara veririm diye cekiniyorum bıcak tornavida daha geniş uçlualetler amam cıkmıyor tırnaklar tam olarak nerde acaba veya tutan vidada varmı yoksa sadece tırnakmı

bende o kısım iki parça (vectra B1)... klima kontrol kısmının tam sağında ve solunda.. ama çok dikkat et çok çabuk kırılıyo tırnaklar. benimkiler kırık:(

burda bi arkadasın anınada gittim onunkide 2 parcaymış oda sökemedi nasıl sökülecek bu meret benim astram çok kolay 4 vida sök al

arkadaşım bu iş çok zahmetlidir. 1-2 yıl önce sökmüştüm ama tam olarak hatırlamasamda önce küllük ve bardaklık kısmından sökmeye başlamalısın. ayrıca ön konsolu kesinlikle sadece tırnaklar tutmuyordu gizli yerlerde vidalar var, zaten bu yüzden önce çakmağın plastiği sonra küllük sökülmeli. Ne yalan söyleyim tamamını sökmüştüm ama üst taraftaki vidaları fark etmeyince vidaların tuttuğu plastik zarar görmüştü ve oraları yapıştırmak zorunda kalmıştım. elin böyle işlere yatkın değilse veya sökülmesinin nasıl olacağını resimli anlatan bir döküman bulmadan sökme. yine de sökmeye niyetliysen gizli vidaların olduğunu ve çok sabır isteyen bir iş olduğunu sakın aklından çıkarma...

Not: Yanlış hatırlamıyorsam benim göremediğim vidalar teybin alt hizzasındaydı, ilk önce teybi sökerek işe başla bence.

Son düzenleme:
uğur hocam teşekkür ediyorum yardımın için elim yatkındır bu işlere ama bilmediğim için ve dayımın aracı olduğu için çekindim o yüzden silerden yardım almak istedim sanırım daha öncede küllükten bşlayacağımı duymuştum yarın bakıyım sökerken resimlerini çekmiş olurum hem daha fazla kişiyide bilgilendirmiş olurum bu syede

Geri