Vectra c ön takim

bugun viraj demır lastıgını yaglattım ses kesıldı ama cok sert gırınce kasise yada tümseğe gene hafifi yapıyor.lastiği degıstırınce kesecek herhalde

aynı sorun bende de var ısınınca geçiyor

Yaglamayla geçicek bişi deil malum oguh hava yagmur çamur daha fazla hasar açamadan bence değiştir.Daha önce söylediğim gibi orjnal gm parça 20 ytl.

vala aynı sorun bendede var en iisi parçayı degiştirmek vala opelin 20ytl ye bi parçasını duyunca şaşırdım yaa:D

önden çekişli çoğu araclarda kronik sorun yalnızca opelde deyil kafaya fazla takmayın

Serviste geçen gün viraj demir çubuklarının bulunduğu lasti yağladılar geçti.

tüm vectra c lerde var galiba aynı sorun.. benim araçta da mevcut. z rotlarınada baktırmak gerekli. ama denildigi gibi ısınınca geciyor.

berfe küçük.

Bende de aynı gıcırtı var. serviste yağlattım ancak 1 gün dayanabildi. şu anda yine aynı sorun var. en güzeli gıcırtı gelmeye başlayınca değiştirmek... çifti 10 lira küçücük bi lastik parçası.

arkadaşlar aynı ses bendede var büyük ihtimalle viraj lastikleri alt beşikler dediler değiştirdim kesilmedi hala yapıyor bide benim vectra c ön amortisöre ihtiyacım var çıkamda olur en azından benimkinden daha iyidir

Geri