Vectra C hakkında bilgi !!..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan seyit_brs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seyit_brs

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Opel hayranlar(hastaları :) bende artık Bursadan aranıza bir Vectra C ile katılmak istiyorum ama bir kaç sorum olucak sizlere almak istediğim model aralığı 2004 2006 1.6 comfort bu araç hakkında yakıt çok diye duydum gazda ne yakar benzinde ne yakar acaba? Birde periyodik bi bakımı kaç tlye mal olur şu anda clio 1.4 16V kullanıyorum yaklaşık 10 senedir hiç bir sorunu yok vr daha 48bin kmde Vectra alsam sizce nasıl olur şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar...

100kmde 10 litre benzin yakar.11.5 litre civarı lpg yakar.

Sakin ve ekonomik kullanımla 7.5 litre benzin ve 8 litre LPGye kadar düşebilir.

bursada devamlı ş.içinde kullanıyoruz 8.5 lt yakıyo....

Clio hb mi 1.4 16v...2001 yilindndan beri sifir aldiğmiz clio1.4 16v hiç bir 1.6 karşisinda üzmedi beni:))))vectra çok güzel bir araç üst segment periyodik bakimlari clio gibi olur tahminimce fazla olmaz tbiki birde 60.000 km de bir triger seti değiştirceksiniz ayni clio gibi olur bakimlari...

Arada makyaj farkı var bir kere 2004-2006 arası bakıyorsan.Yakıt konusunda ise dün Tekirdağ Sinop yaptım 830km de 185 tl benzin yaktım yüklü ve klima açık halde :D...Bence çok makul bu araba için (2005 Edition)

teşekkür ederim arkadaşlar yani o kadar abartıldığı gibi yakmıyormuş zaten şuanki aracımız 7litre yakıyo vectra komforu için 1.5 litre fazla yaksın ne olucak sanki :)))

Merhaba;
Vectra C Sakin kullanımda istanbul içi :) 8.7 yakıyor.
Şehirler arası sakin kullanımda 5.6
Otobanda elgazı ile gidilirse 110 km hız ile 5.3 e düşüyor.
Yolbilgisayarı verileri..
Bilginize..

istanbul içi 9.3lt e5 te kullanıyorum yoğun dur kalk oluyor. birde lpg taktım ortalama 11lt lpg tüketiyorum. 215kuruş civarına denk geliyor

seyit arkadaşım alacağın araba VECTRA...bırak yaksın yakışır vectraya,konforuna,dış göürünüşüne,karizmasına değer...vectra yakıyor ama abartıldığı gibi kesinlikle yakmıyor sonuçta d segmentte 20-30 bin lira arasında bi araba....araba konusunda verdeğin en güzel karar.şimdiden hayırlı uğurlu olsun kazasız ve masrafsız binmen dileğiyle...

almadan önce bende senin gbiydin 2006 comfort aldım.hiç düşünme al derim memnun kalırsın arkadaş araç gerçekten keyifli.evet yakıyor ama o gövdeye göre normal ilerleyen zamanlarda lpg taktırırsın yada lpg li alırsın...

Geri